Binance coin fiyat analizi

Binance, hizmet ağını genişletmek için önemli bir anlaşmaya imza attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen kripto borsası olan Binance, gözünü Latin Amerika ülkesine dikti. Borsanın hedefinde bu sefer Brezilya var. Hizmet ağını dünya geneline yaymak isteyen şirket, bunun için bazı kurumları satın almak istiyor ya da anlaşma sağlayarak ülke içinde hizmet verme niyetinde.

Lider konumda yer alan kripto para borsası Binance, faaliyetlerini Brezilya’ya genişletme niyetini gösterdi. Şirket, Brezilya’da düzenlenmiş bir menkul kıymetler aracı kurumu ile onu satın almak amacıyla bir mutabakat imzaladığını duyurdu. Sim;paul Investimentos adlı şirket, müşterilerine çeşitli fonlar ve hisse senetleri dahil olmak üzere farklı yatırım seçenekleri sunuyor. Brezilya yasalarına tamamen uyumlu olduğu söyleniyor.

Binance yeni anlaşmayla birlikte Brezilya pazarında güçlü olmak istiyor

Kripto porsası Binance, ülkede daha önemli bir dayanak oluşturmak için hamleler yapıyor. Bunun için gözünü Latam’a dikti. Özellikle Brezilya bu konuda şirket için önemli sayılıyor. Borsa, gereksinimleri giderdikten ve Brezilya Bankası da dahil olmak üzere düzenleyicilerden onay aldıktan sonra şirketi satın almak amacıyla Sim;paul Investimentos adlı Brezilyalı bir aracı kurumla bir mutabakat sağladığını duyurdu.

Yayınlanan basın açıklamasına göre Binance’in hareketi, Brezilya’da kripto para birimini ve blok zinciri ekosistemini geliştirme hedefine sahip. Bu satın alma hakkında Binance CEO’su Changpeng Zhao ise duygularını şu şekilde ifade etti:

“Brezilya gibi hızla gelişen bir pazarda, kripto insanların hayatlarını dönüştürebilir. ve kolaylaştırabilir. Bu nedenle yerel yetkililerle tam işbirliği içinde Binance’in Brezilya’daki topluluğu ve ekosistemi geliştirmeye katkıda bulunacak çok şeyi olduğuna inanıyoruz.”

Sim;paul Investimentos, geçen yıl varlık yöneticilerinin ve ortaklıkların desteğiyle yatırımlarının değerini artırmayı hedefledi. Ancak şirket, Ocak ayında müşteri portföyünü Guide Investmentos’a satmıştı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin