Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum
Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum

Binance hack mağdurlarına ömür boyu VIP üyeliği veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler ve tanınmış kripto para borsası Binance, bazı sızan KYC görüntülerinin, üçüncü taraf bir şirketin birkaç yıl önce ele aldıklarıyla çakıştığını bildirdi. Birkaç hafta önce borsa, kimliği belirsiz kişiler tarafından Binance KYC ile ilgili 10.000 ekran görüntüsünü paylaşmakla tehdit edildi.

Binance kullanıcılarını koruyor

Kripto para birimi borsası, soruşturmanın halen devam etmesine rağmen, güvenlik ve soruşturma ekibinin, sızan görüntülerin bazılarının üçüncü taraf bir satıcı tarafından işlenen görüntülerle çakıştığını tespit ettiğini bildirdi. Bu üçüncü taraf şirket Aralık 2017 ile Şubat 2018 arasında Binance ile çalıştı.  Binance’e göre, veritabanlarında sahip oldukları KYC görüntüleri ile eşleşmeyen çok sayıda fotoğraflı veya değiştirilmiş görüntüler vardı.

Ayrıca şirket, KYC amaçları için Binance ile işledikleri görüntülerin dijital filigran içerdiğini açıkladılar. Sızan görüntülerin hepsinde filigran yoktu. Kullanıcılar ile daha fazla sorun yaşanmaması için, şirket şimdi gizlilik koruması ve iadesi konusundaki rehberlikleriyle onlarla iletişim kuruyor. Ayrıca, bu sorunlardan etkilenen kullanıcıları yeni kimlik belgelerine başvurmaya çağırıyorlar. Etkilenen bireyler, düşük ticaret ücretleri, öncelikli destek ve daha birçok şeyi içeren ömür boyu Binance VIP üyeliği alacaklar.

Binance, KYC mağdurlarına sahip çıkıyor

Ayrıca borsa, kullanıcıların Binance Müşteri Destek Merkezi’ne bir talep göndererek firma ile iletişim kurmasını istiyor:

Kullanıcılarımızı korumak ve sistemlerimizi güvende tutmak bizim önceliğimizdir. Hızlı değişen bir sektörde hizmet verdiğimiz sistem ve süreçlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz.

Daha önce de belirtildiği gibi Binance, kripto para birimi alanındaki en büyük ve en popüler borsalardan biri. 2017’den beri faaliyet gösteriyorlar ve o zamandan beri sektördeki baskın platformlardan biri haline geldiler. Sadece bir borsa platformu yayınlamadılar, aynı zamanda hizmetlerini ve ürünlerini kripto endüstrisindeki diğer birçok sektöre de genişlettiler. Daha önce Binance, o dönemde 40 milyon dolar değerinde olan 7.000 BTC’nin kaybına neden olan bir saldırıya maruz kaldı. Bu, lansmandan bu yana büyük bir güvenlik sorunu yaşamayan şirketi şok eden bir olaydı.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin