Binance fiat desteğini genişletiyor: 5 yeni para birimi eklendi
Binance CEO'su yeni listeleme için Coinbase Borsası’na teşekkür etti

Binance fiat desteğini genişletiyor: 5 yeni para birimi eklendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen küresel kripto para borsası Binance, fiat desteğini 5 para birimi daha ekleyecek şekilde genişletti.

Bugün yapılan açıklamaya göre borsa devi; Kolombiya, Güney Kore, Kenya, Kazakistan ve Peru’nun fiat para birimlerini platforma ekledi. Bu ülkelerdeki trader’lar yerel para birimleriyle doğrudan kredi veya banka kartları kullanarak yatırım yapabilecekler.

Binance’in 2020 sonuna kadar 180’den fazla fiat para birimine destek vermesi bekleniyor.

Duyuruda ayrıca yeni eklenen fiat para birimlerine karşı dört kripto para ile işlem yapılabileceği ifade edildi. Bunlar Bitcoin, Ethereum, Binance Coin ve Ripple. Ayrıca Tether ve BUSD ile işlem yapmak da mümkün.

Binance büyümesini sürdürüyor

Kripto para birimleri arasında ticaret yapma vizyonuyla kurulan Binance, zamanla tüm sektöre genişledi ve çok sayıda fiat para birimini de kullanıcıların hizmetine sunmayı başardı. Geçen yıl kripto-fiat ticaret çiftlerini ekleyen borsa, bazı fiat-fiat çiftlerini de listeliyor.

Borsa ayrıca satın almalar yaparak yeni piyasalara da giriyor. Geçen yıl WazirX’i satın alan şirket, Hindistan kripto piyasasına da giriş yaptı. Şirketin BxB’yi satın aldıktan sonra Güney Kore’de yerel bir borsa açmayı bile planladığı biliniyor.

financemagnates

Anket: Önümüzdeki üç ay içinde Bitcoin fiyatı artacak mı?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin