Binance, Ethereum Merge güncellemesinden önce sıfır işlem ücreti başlattı! İşte detaylar
Binance, Ethereum Merge güncellemesinden önce sıfır işlem ücreti başlattı! İşte detaylar

Binance, Ethereum Merge güncellemesinden önce sıfır işlem ücreti başlattı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük kripto borsası Binance, Ethereum için sıfır ücret getirdiğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Binance ETH/BUSD çiftleri için sıfır işlem ücreti başlatacak.

Binance tarafından yapılan açıklama şu şekilde geldi:

“ETH/BUSD ticareti için sıfır ücretle tanışın.”

Binance ayrıca açıklamada şunları ekledi:

Ethereum’un, ağı Proof of Work’ten Proof of Stake’e taşıyan Birleşmesinden önce ağın profili yükseldi. Bu nedenle, bir ETH/BUSD pozisyonuna girmek veya bu pozisyondan çıkmak istemenizin bir önemi yok. Bunu herhangi bir ücret ödemeden yapabileceksiniz.”

Ethereum Merge güncellemesinin detayları

Yakın zamanda bildirildiği üzere Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, yatırımcılara yükseltmeleri hatırlattı. The Merge’in 10 Eylül’den 20 Eylül’e kadar yayınlanması planlanıyor. Yatırımcıların ise 6 Eylül yükseltmesi için yükseltilmeleri gerektiğini belirtti.

Vitalik Buterin şu hatırlatmayı yaptı:

 Hatırlatma: Birleştirme 10-20 Eylül’de gerçekleşecek olsa da, “işaret zinciri sert çatalı” 6 Eylül’de olacak. İstemcilerinizi o zamandan önce güncellediğinizden emin olun!

Geçen Çarşamba günü Ethereum ekibi The Merge’in iki aşamada gerçekleşeceğini bildirmişti. İlk aşama, Ethereum’un hisse kanıtı (PoS) Beacon zincirinde 144896 döneminde gerçekleştirilecek Bellatrix yükseltmesi olacak. İkincisi ise 587500000000000000000000 Terminal Toplam Zorluk seviyesine ulaşıldıktan sonra Birleştirmeyi tetikleyecek olan Paris Yükseltmesi olacak.

Birleştirme, ağın iş kanıtı (PoW) konsensüs mekanizmasından hisse kanıtı (PoS)’a geçişini görecek bir ETH yükseltmesi görevi görecek. Güncellemenin ağın karbon ayak izini büyük ölçüde azaltırken arz ve talep dinamiklerini değiştirerek deflasyonist hale getirmesi bekleniyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin