nano
NANO Analizi: NANO için kritik seviyeler

Binance en yüksek işlem hızına sahip kripto paraları açıkladı: İlk sırada Nano var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nano (NANO) uluslararası, çok dilli kripto para birimi borsası olan Binance’deki diğer tüm kripto para birimleri arasında en yüksek işlem hızına sahip kripto para oldu. Nano, bu haberi öğrendikten sonra Twitter aracılığıyla Binance’e teşekkür ederek bir gönderi yayınladı.

En yüksek işlem hızına sahip kripto para, Nano oldu

NANO’nun ortalama 3 saniye olan transfer süresini Stellar Lumens ve Ripple takip ediyor. Yapılan sıralamada Stellar Lumens 5 saniye ile ikinci sırada yer alırken, Ripple 10 saniye ile üçüncü sırada yer alıyor. Daha önce Railblock olarak adlandırılan Nano, anlık işlemler, sıfır ücretler ve sonsuz ölçeklenebilirlik için tasarlanmış bir kripto para birim. Nano, 2015 yılında, eşler arası işlemler için ideal olan bir ödeme platformu Colin LeMahieu tarafından başlatıldı.

Nano’nun teknik özellikleri

Nano’nun teknik özellikleri şunlardır:

  • Her hesap için bireysel Blockchain: Her kullanıcıya kendi işlemlerinin doğrulanması için bir hesaplama gücü sağlanır. Bu, tüm ağın genel muhasebeyi büyük bloklar halinde birlikte güncellemeye ihtiyacı olmadığı anlamına gelir.
  • Cüzdanlar, istenmeyen Proof of Work’tan korunma işini önbelleğe alır: Bu özellik, işlemlerin anında yapılmasını sağlar.
  • Bir node maliyetini sıfır maliyetle çalıştırmak: Bunun nedeni protokolün hafif olması.

Nano için kullanım durumları

Nano için kullanım durumları şunlardır:

  • İşlem çifti: Nano’nun sıfır ücretli işlemlerinin de anında kripto ticeretini ideal hale getirdiği söyleniyor.
  • Peer to Peer: Nano kullanarak arkadaşlarınıza ve ailenize hızlı bir şekilde ödeme yapabilir, ister kira ödeyebilir, ister taksi ücreti veya fatura ödemesi yapabilirsiniz.
  • Mikro ödemeler: Trader’lar dijital varlık hakları ve içerik abonelikleri için küçük miktarlarda ödeme yapmak adına Nano’yu kullanabilir.
  • Satıcıdan müşteriye: Kusursuz ödemeler, Nano’nun fiziksel bir mağazada mı yoksa çevrimiçi ortamda mı olduğunu vurgular.

Nano son dönemlerde yatırımcılardan fazlaca ilgi görüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin