Binance Coin ve Verge fiyat analizi: BNB ve XVG nereye gidiyor?
Binance Coin ve Verge fiyat analizi: BNB ve XVG nereye gidiyor?

Binance ekibine iki dev transfer gerçekleşti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, danışman ekibine eski düzenleyicileri transfer etmeye devam ediyor. Perşembe günü yapılan duyuruya göre popüler borsa, Mali Eylem Görev Gücünün (FATF) iki eski üyesini atadı.

Eski genel sekreter Rick McDonell, yasa dışı finansla mücadele eden çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. FATF’deki rolüne ek olarak, Sertifikalı Kara Para Aklamayla Mücadele Uzmanları Derneği’nde (ACAMS) İcra Direktörü ve Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suç Ofisi’nin (UNODC) AML küresel programı başkanı olarak görev yaptı.

McDonell ile birlikte, daha önce Kanada’nın FATF delegasyonu başkanı olarak görev yapan Joseé Nadeau geliyor. Her ikisi de Uluslararası Para Fonu (IMF), Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ve Dünya Ticaret Örgütü (WTO) ile çalıştı.

Binance’te, çeşitli düzenleyicilerden gelen politikalara nasıl uyulacağı konusunda rehberlik edecekler ve kripto büyümesiyle ilgili konularda politika yapıcılarla etkileşim kuracaklar.

Bu atamalar, daha anonim işlem modlarını hedefleyen FATF’nin yeni rehberliğinin ardından geliyor. Ayrıca, kripto için artırılmış işlem raporlama kuralları öneriyor, yaratan ve yararlanıcıların müşterinizi tanıyan bilgilerinin, eşler arası işlemler için bile raporlanabilir olmasını öneriyor.

McDonell ve Nadeau’nun McDonell-Nadeau adında bir finansal bütünlük danışmanlık firması var. Her ikisi de geçen yıl itibariyle Shyft Network’e danışmanlık yapıyor. Ağ, ağırlıklı olarak, FATF’nin yükseltilmiş standartlarının oluşturduğu veri paylaşımı sorunlarına çözümler sunmaya odaklanıyor.

McDonell ve Nadeau’ya ek olarak Binance, bu ayın başlarında politika danışmanları ekibine uzun süredir ABD Senatosu’nun bir üyesi olan Max Baucus’u da ekledi. Baucus ayrıca eski Başkan Barack Obama’nın Çin büyükelçisi olarak görev yaptı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin