Son dakika: Binance dipten Bitcoin alıyor!
Son dakika: Binance dipten Bitcoin alıyor!

Son dakika: Binance dipten Bitcoin alıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, Bitcoin fiyatı bu sabah en düşük seviyesine ulaşırken yaklaşık 101.266 Bitcoin alımı gerçekleştirdi. Dünyanın en büyük kripto para biriminin fiyatı, yılın en düşük seviyesine düştü.

BTC 19 bin dolara düştü, daha fazla düşüş yaşar mı?

Cumartesi günü, piyasadaki önde gelen tokenlerin fiyatlarında önemli ölçüde bir düşüş yaşandı. Bitcoin fiyatı, yılın en düşük fiyatını kaydederek 19 bin dolara düştü. BTC ile birlikte Ethereum da fiyatında bir düşüş yaşadı.

Kripto çöküşün ortasında, dünyanın en büyük kripto borsası Binance yaklaşık 100.000 BTC satın aldı.

Borsa, bu işlem için 44434365 numaralı bir Bitcoin cüzdanı kullandı. Bu cüzdan yaklaşık 353.863 BTC tutuyor ve toplam değeri yaklaşık 7.025.905.968 dolar. Yazım sırasında, cüzdanda 335 harcanmamış token bulunuyor.

Bu BTC cüzdanı 8 Aralık 2017’den beri aktif ve şimdiye kadar çıkarılan toplam Bitcoin’lerin yaklaşık %2’sini elinde tutuyor.

Binance satın alımının bir sonucu olarak likidite yükseliyor

Bu işlem, borsa ile tokenin likiditesini artırdı. Coinmarketcap verilerine göre ikisi arasındaki toplam likidite 874’e kadar çıkıyor. Ancak bu, Binance’in düşüşte BTC tokenlerini ilk alımı değil. Ocak ayında, borsa cüzdanına yaklaşık 43.000 dolar token ekledi.

Yazım sırasında, Bitcoin son 24 saatte işlem hacminde neredeyse %35 artış kaydetti. Borsa tarafından yapılan son alımdan sonra, BTC’nin fiyatında da hafif bir artış kaydedildi. Bitcoin fiyatı son 24 saatte neredeyse %1,30 arttı ve şu anda Binance’de 19.630.50 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin