Shiba Inu ekosistemine bağlı olan bu altcoin, 1 haftada yüzde 200’ü devirdi

Binance desteğini alan bu altcoin gün içinde yüzde 30’dan fazla arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Finansman turu düzenleyen bir altcoin istediği amaca ulaştı. Önemli destekleri almayı başaran proje önemli bir değerlenmeye sahip oldu. Ayrıca Binance borsasını da arkasına alan platform gün içinde yükseliş gösterdi. Son 1 aydaki performansı ise Ethereum’a adeta göz kırpıyor.

Bir açıklamada, Pantera-sermaye destekli Injective Labs, finansal uygulamalar için optimize edilmiş blok zinciri oluşturmak için kullanılmak üzere 40 milyon ABD doları topladı.

Finansman turu, Jump Crypto ve hedge fon yöneticisi Alan Howard’ın kripto kolu olan BH Digital tarafından yönetildi.

Altcoin’in finansman turu başarılı geçti

Katman 1 ağı olan Injective, sermayeyi yerel INJ belirteci için faydayı artırmak ve ayrıca Injective üzerine kurulu dApp’ler (merkezi olmayan uygulamalar) için yeni likidite yolları oluşturmak için finansman turu başlattı. Altcoin projesi için başlatılan finansman turu başarılı oldu. Ekip bu tur zarfından 40 milyon dolarlık sermaye toplayabildi.

Diğer yandan Jump Crypto, daha önce Solana ve Oasis gibi blok zincirlerle benzer anlaşmalara imza atmıştı.

Şirket, yeni sermayenin Injective ekosistemini çeşitlendirmeye odaklanan geliştiricileri destekleyeceğini söyledi.Tahmin pazarları, borç verme protokolleri ve tasarruf dApp’leri gibi yeni uygulamaların tümü, Injective ekosistemini genişletmek için çekirdek modüllerini kullanırken Injective üzerine inşa edilebilir.

INJ/USD Aylık Grafik
INJ/USD Aylık Grafik

Altcoin fiyatı 1 aydır yükselişte

Injective, şu anda 92 milyondan fazla zincirleme işleme ulaştığını, Injective üzerine kurulu dApp’lerin ise 7 milyar ABD dolarının üzerinde kümülatif hacim oluşturduğunu söyledi.

Altcoin’in yerel tokeni INJ gün içinde olumlu haber sayesinde yüzde 30’un üzerinde yükseldi. Aynı rakamlar haftalık ve aylık rakamlara da yansıdı. Son 1 ay içinde altcoin yüzde 60’tan fazla değerlemeye ulaştı.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin