Sıcak Gelişme: Binance Ethereum ve ETH Tabanlı Tokenların Çekim İşlemini Geçici Olarak Durdurdu
Sıcak Gelişme: Binance Ethereum ve ETH Tabanlı Tokenların Çekim İşlemini Geçici Olarak Durdurdu

Binance desteği bu altcoin’e yüzde 1.125 değer kazandırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nispeten bilinmeyen bir altcoin, kripto borsası Binance’ten destek aldıktan sonra yükseldi.

Cuma günü, merkezi olmayan müzik akışı platformu Audius (AUDIO), sosyal medyadaki kripto etkileyicilerinin çok az ilgisiyle piyasaya sürüldü.

CoinGecko’ya göre, kripto para lansman gününde 0,04 dolara düştü. Sadece birkaç saat sonra Binance, yeni başlatılan kripto varlığını desteklediğini açıkladı.

Binance desteği

Binance’in yatırım kolu Binance Labs, herkese herhangi bir ses içeriğini dağıtma, para kazanma ve yayınlama özgürlüğü veren merkezi olmayan bir akış protokolü olan Audius’a stratejik bir yatırım yaptı. Özellikle Binance Labs, Audius için 1,25 milyon dolar değerinde bir yatırım turu başlattı.

750.000 aylık aktif kullanıcı (MAU) ve her ay 100.000’den fazla kanalda bir milyondan fazla akışla Audius, kripto alanında varlığının devam etmesine yardımcı olmaı için deadmau5, 3LAU ve RAC gibi en iyi sanatçılarla işbirliği yaptı.

Gelinen fiyat

Binance CEO’su ve kurucusu Changpeng Zhao, şirketin Audius’a yaptığı yatırımla ilgili haberi  599.000 Twitter takipçisi ile paylaştı.

https://twitter.com/cz_binance/status/1319821965788524545?s=20

Haber, AUDIO’yu 0,49 $’a kadar yükselten dik bir yukarı doğru fiyat hareketini katalize etti ve fiyat birkaç saat içinde % 1.125’lik bir artışı temsil ediyor.

Audius o zamandan beri yatırımcıların kâr alımlarını yapmak istemeleri nedeniyle geri çekildi. Yazının yazıldığı sırada Audius, 7,5 milyon dolarlık piyasa değeri ile 0,24 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin