Binance Decred tokenini platformuna ekliyor
Binance Decred tokenini platformuna ekliyor

Binance Decred (DCR) tokenini listeliyor: Kripto para yüzde 25 oranında arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük krpto para borsalarından biri olan Binance, bugün Decred (DCR) tokenini listeleyeceğini açıkladı ve Vertex Ventures’ın stratejik yatırımını bugün duyurdu.  Bu listeleme haberi ile altcoin tırmanışa geçti.

Binance Decred tokenini platformuna ekliyor

Binance resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu duyuruyu yapıyor:

Binance 24.10.2018 tarihinde  DCR/BNB ve DCR/BTC ticaret çiftlerini işleme açılacak. Kullanıcılar artık ticaret için DCR’ye para yatırabilir.

CoinMarketCap.com’a göre DCR,  listeleme haberinden bu yana iki saatten kısa bir süre içinde yaklaşık %25 arttı. Şu anda Ağustos başından bu yana en yüksek seviye olan 48,07 dolar seviyesinde işlem görüyor. Decred şu anda 417 milyon dolarlık piyasa değeriyle CoinMarketcap’ta  26. sırada yer alıyor.

Decred (DCR) fiyat grafiği
Decred (DCR) fiyat grafiği

24 Ekim’de ticarete açık olacak yeni tokenin haberini takiben Binance, Vertex Ventures ile stratejik ortaklığı da duyurdu. Vertex Ventures, Binance Singapur‘u kurmak amacıyla Binance’e yatırım yapacak. Binance Singapur’un hedefi, bir fiat-kripto borsasında Binance için destek oluşturmak.

Decred (DCR) nedir?

Decred (DCR) tokeninin amacı Blockchain üzerine kurulmuş merkezsiz yönetim ağı oluşturmak. Bu kripto para 2016 yılında Bitcoin’in hard forku olarak  ortaya çıktı. Decred, hem PoW hem de PoS algoritmalı madencilik sistemini, topluluğun izni olmaksızın küçük bir grubun işlem akışını engellemek için kullanır.  Decred, daha sağlam bir para birimi sağlamak ve madenciler ve kullanıcılar arasında bir denge oluşturmak için hibrit bir konsensüs sistemi kullanır. Ayrıca Decred, Windows, MacOS ve Linux için çoklu-platform dijital bir para birimi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin