CyberMiles (CMT) MainNet için 15 Ekim son gün
CyberMiles (CMT) MainNet için 15 Ekim son gün

Binance CyberMiles (CMT) MainNet token takasını destekleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CyberMiles (CMT) MainNet resmi olarak 15 Ekim 2018’de piyasaya sürülecek. Aynı zamanda, ERC20 CMT’ler Ethereum Blockchain’den CyberMiles Blockchain’ine geçecek ve bire bir olarak yerli CMT’ler ile değiştirilecek.

CyberMiles (CMT) MainNet için 15 Ekim son gün

Tüm ERC20 CMT’leri kalıcı olarak dondurulacak ve 9 Ekim 2018’de 23:59 (UTC+00) tarihinden itibaren kullanılmayacak. CyberMiles Vakfı, Genesis Validators ile birlikte, ERC20 CMT dağıtımının anlık görüntüsü ve taşınması için MainNet yazılımına geçecek. MainNet yayına girdiğinde, Blockchain ERC20 anlık görüntüsüne göre doğal CMT’leri dağıtacak. Taşımanın 15 Ekim’e kadar tamamlanması planlanıyor.

Binance, MainNet takasını destekleyecek

Bugün yapılan duyuruya göre Binance, CyberMiles (CMT) MainNet takasını destekleyecek. Binance’den yapılan açıklama şu şekilde:

CMT’nin geri çekilmesi sebebiyle 08.10.2018 04:00 (UTC) tarihinden itibaren CMT mevduatlar askıya alınacak, bu noktada ana takas işlemine başlayacağız. CMT’yi Binance hesaplarında tutan tüm kullanıcılar için gerekli  teknik gereksinimler sağlanacak.

ERC20 CMT tokenleri, 9 Ekim 2018’de kaldırılacak

Ayrıca, mevduat ve CMT (yerli token) için para çekme işlemi açılacağı zaman, kullanıcılara bildirilecek. Binance MainNet lanmanında CMT kullanıcılarını şu sözlerle uyardı:

CMT birikimlerinizin, kesinti zamanından önce tam olarak işlenmesi için yeterli zaman ayırdığınızdan emin olun. CMT ekibi tarafından planlandığı gibi, tüm ERC20 CMT tokenleri, 9 Ekim 2018’de 23:59 (UTC+0) tarihinden itibaren kalıcı olarak dondurulacak ve kullanılmayacak.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin