Dikkat: Binance cüzdanlarında dev kripto transferleri tespit edildi!
Dikkat: Binance cüzdanlarında dev kripto transferleri tespit edildi!

Dikkat: Binance cüzdanlarında dev kripto transferleri tespit edildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance cüzdanlarından önemli miktarda kripto transferi gözlemlendi. Binance cüzdanlarını içeren büyük kripto para transferleri tespit edildi. İki Binance soğuk cüzdanı arasında 2.37 milyar USDT’lik büyük bir transfer ve 1.49 milyon ETH’lik büyük bir transfer Binance cüzdanına gitti.

Her iki işlem de sırasıyla Tronscan ve Etherscan tarafından kanıtlandı. Transferin arkasındaki sebep ise henüz bilinmiyor. Çarpıcı unsur, Binance’in para çekme işlemlerinin geçici olarak askıya alınmasını çözmesinden sonra gerçekleşen transferin zamanlaması olmaya devam ediyor.

Son olarak 17 Ağustos UTC saat 07:00’de Binance, servis sağlayıcıyla ilgili teknik bir sorun nedeniyle para çekme işlemlerinin askıya alındığını belirtti. Wu Blockchain, büyük transferin önceki dondurmaya bağlı olduğunu tahmin ediyor. Şu açıklamayı yaptı:

“Büyük miktardaki paranın bu konuyla ilgili olup olmadığından emin değilim.”

Çarşamba sabahı, kripto para borsası Binance, para çekme işlemlerinin geçici olarak askıya alındığını duyurdu. Binance’e göre, askıya alma, birkaç ağdaki üçüncü taraf sağlayıcılarla ilgili teknik bir sorun nedeniyle gerçekleşti. Sorun ise bir saatten kısa süre içerisinde çözüldü.

Büyük ETH transferleri

Merge etkinliğinden önce büyük ETH transferleri gerçekleştiriliyor. En büyük kripto para borç verenlerinden biri olan Genesis’teki analistler, yatırımcıların Ether’i zincir üzerinde tutacakları, Ether vadeli işlemleriyle hedge edecekleri ve Birleştirme geçişi sırasında Ether ödünç alacaklarını söylüyor.

Son haberlere göre ise piyasadaki en büyük ikinci ağın ICO’sundan bu yana uykuda olan bir Ethereum cüzdanı yeniden etkinleştirildi. Toplam tutar, cüzdan başına 5.000 ETH’ye bölündü.

Daha önce yaklaşık üç yıldır uykuda olan Ethereum Genesis ICO devi balinası, 24 saat içinde toplam 145.000 ETH’yi değiştirdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin