Sıcak Gelişme: Binance Ethereum ve ETH Tabanlı Tokenların Çekim İşlemini Geçici Olarak Durdurdu
Sıcak Gelişme: Binance Ethereum ve ETH Tabanlı Tokenların Çekim İşlemini Geçici Olarak Durdurdu

Binance, çok beklenen Spark Token Airdrop’u için kararını verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, Flare tarafından XRP topluluğu için hizmet fork’unun bir parçası olarak planlanan çok yakında gerçekleşecek Spark token airdropunda yer alacağını duyurdu.

Binance Spark airdropunu destekliyor

Konuyla ilgili twit atan Binance, Flare Networks’ten Spark airdropunu gerçekleştirecek olan kripto borsaları arasına katılacağını açıkladı.

Airdrop için anlık görüntü, 12 Aralık 00:00’da (UTC), doğrulanmış ilk XRPL endeks numarasında gerçekleşecek. Anlık görüntü alınırken XRP ticareti etkilenmeyecek, ancak para yatırma ve çekme işlemi, görüntü alındıktan sonra devam edecek.

Spark tokenleri, 2021’in başında Flare Networks tarafından dağıtılacak.

Diğer en iyi borsalar hala “evet” demedi

Airdrop’u destekleme niyetlerini zaten açıklayan diğer kripto borsaları arasında Bitstamp, Bithumb ve Crypto.com yer alıyor.

Flare Networks’ün katılmak istediği borsalar arasında Coinbase, Bitfinex, Kraken ve diğer devler var. Bu listeden Binance artık token dağıtım destekçilerine katıldı.

Ripple’ın Japonya’daki en büyük ortağı SBI, Spark tokenlerinin dağıtımına destek sunup sunmayacağı konusunu henüz değerlendiriyor. Katılmaya karar verirse, airdrop SBI VC Trade platformunda da gerçekleşecek.

Binance, XRP (XRP) Sahipleri için Spark (SPARK) Airdrop Programı’nı Destekleyecek

Binance XRP SPARK Airdrop Programının Detayları:

Binance, XRP (XRP) sahipleri için Spark (SPARK) Airdrop Programı’nı destekleyecektir. Airdrop anlık görüntüsü, 12/12/2020 günü saat 03.00 (TSİ) veya sonrasındaki bir zaman damgasına sahip, doğrulanmış ilk XRP hesap defteri endeks numarasında alınacaktır.
  • XRP yatırma ve çekme işlemleri 11/12/2020 tarihinde saat 13.00 (TSİ) itibarıyla askıya alınacaktır.
  • Daha sonra, yukarıda belirtilen hesap defteri endeks numarası anında Binance kullanıcıları tarafından tutulan tüm XRP tokenlerin anlık görüntüsünü alacağız.
  • Anlık görüntü alımı tamamlandıktan sonra yatırma ve çekme işlemleri tekrar açılacaktır.
  • Airdrop sırasında XRP alım satım işlemlerinin etkilenmeyeceğini lütfen dikkate alınız.
Her bir XRP sahibinin alacağı SPARK airdrop miktarı aşağıdaki formüle göre hesaplanacaktır:
A Kullanıcısının alacağı = Anlık görüntü sırasında A Kullanıcısının sahip olduğu XRP miktarı / Anlık görüntü sırasında Binance’te tutulan toplam XRP miktarı * Airdrop için Binance’in aldığı toplam SPARK miktarı
Lütfen dikkate alınız:
  • Anlık görüntü alımı sırasında yatırma veya çekme işlemlerine devam edilen XRP tokenleri, XRP bakiyenize dahil edilmez. Anlık görüntü alınmasından önce yatırma ve çekme işlemlerinin tamamlanması için yeterli zamanı ayırdığınızdan lütfen emin olun.
  • 10 XRP’den düşük olan XRP bakiyeleri (alım satım emirlerinde bulunanlar dahil), airdrop alamaz.
  • Anlık görüntü alımına spot cüzdanlardaki XRP bakiyeleri dahil edilecektir.
  • Diğer tüm coin/tokenler için uygulanan sıkı listeleme inceleme süreci, SPARK’ın Binance’te alınıp satılması ve listelenmesi için de uygulanacaktır. Bu airdrop’un desteklenmesi, SPARK’ın listeleneceğini garanti etmez. Varsayılan pozisyonumuz, listeleme yapılmayacağı şeklindedir.
  • Binance, projenin XRP sahiplerine SPARK token dağıtımını tamamlamasından sonra SPARK tokenleri dağıtacaktır. Dağıtım tamamlandığında bir duyuru daha yayımlanacaktır.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin