Binance Coin (BNB), %17'ye varan bir yükseliş yapabilir!
Binance Coin (BNB), %17'ye varan bir yükseliş yapabilir!

Binance Coin (BNB), %17’ye varan bir yükseliş yapabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin fiyatı, daha yüksek bir zirve oluşturamadıktan sonra sabit bir düşüş trendine girdi. BNB yeni bir girişime hazırlanırken, bu düşüş mevcut bir destek seviyesi civarında denge buldu.

Binance Coin fiyatı bir kez daha yükselişe geçecek

Binance Coin fiyatı, 15-17 Şubat tarihleri arasında 50 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) tarafından reddedildi. Bu durum, %7 oranında bir geri çekilmeye yol açtı. Ortaya çıkan düşüş, dört saatlik tedarik bölgesini deldi ve BNB’nin 396 ila 404 dolar arasında istikrar sağlamaya çalışmasına neden oldu.

Bu alanda bir dayanak bulmak, Binance Coin fiyatının yükseliş yolundaki ilk önemli engeli olan 430 dolardaki 50 günlük SMA’ya güçlü bir geri dönüşe yol açabilir. Bu alanın temizlenmesi, BNB’nin 445 dolardan acil ancak küçük bir ablukaya geçmesi için yolu açacaktır.

Bu seviyenin ötesinde, Binance Coin fiyatı 200 günlük SMA’yı 475 dolardan tekrar test edebilir ve toplam yükselişi %17’ye getirebilir. İlgilenen yatırımcılar kendilerini talep bölgesinde uzun süre konumlandırabilir ve 445 ve 475 dolarlık fiyat seviyelerinde kâr elde edebilir.

Binance Coin (BNB), %17'ye varan bir yükseliş yapabilir!

396 dolardan 404 dolara uzanan dört saatlik talep bölgesi, Binance Coin fiyatının yükseliş trendini tetiklemek için çok önemli. Bu talep bölgesinin altına bir düşüş, 393 dolardaki acil destek seviyesine geri çekilmeye neden olabilir.

Bu dayanağın çökmesi, muhtemelen likidite toplayacaktır, ancak bunun altında dört saatlik bir mum çubuğu daha düşük bir dip oluşturacak ve BNB için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin