Binance Coin tüm zamanlar rekorunu tazeledi – işte yeni seviyeler
Binance Coin tüm zamanlar rekorunu tazeledi – işte yeni seviyeler

Binance Coin ve Zcash fiyat analizi: BNB ve ZEC nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin piyasasındaki artış sonrasında birçok altcoin BTC’nin hareketini yansıttı ve kazançlar bildirdi. Binance Coin (BNB) yatırımcılara zaten iyi getiri sağlıyor, ancak diğer kripto varlıkları sıkıcı piyasadan çıkamadı.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

Yukarıdaki grafik, BNB piyasasındaki oynaklığın değiştiğini gösteriyor. Ancak şu anda Bollinger Bantları yakınlaştıkça oynaklık da azaldı. Volatilitedeki azalmaya rağmen, 46,69 dolarlık dirençten ani bir düzeltme, eğilimin değişmesine ve düşüşe geçmesine neden oldu.

Böylece, mevcut fiyat destek boyunca 44.09 dolarda hareket ediyor ve 50 hareketli ortalama onu destekliyor. Göreceli Güç Endeksi dijital varlığın dengede olduğunu ancak şimdi alıcılarda artış gösterdiğini belirtiyor.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

Zcash fiyatı, 98 ve 105 dolar gibi kısıtlayıcı bir aralıkta kaldı. Fiyat birkaç gündür bu kanalda hareket ediyor ve piyasada düşüşe neden oldu.

50 hareketli ortalama, 102 dolardan işlem gören değer olarak kripto para için bir direnç görevi görüyor. Konsolidasyona rağmen, RSI dengede kalırken piyasadaki alım ve satım el ele gidiyordu.

Ancak piyasa ivme kaybetti ve bu, fiyatı 98 dolarlık desteğe indirebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


grafik tasarım programı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin