Binance Coin ve Verge fiyat analizi: BNB ve XVG nereye gidiyor?
Binance Coin ve Verge fiyat analizi: BNB ve XVG nereye gidiyor?

Binance Coin ve Verge fiyat analizi: BNB ve XVG nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin’in yükseliş trendine devam etmeden önce bir miktar satış baskısının üstesinden gelmesi gerekiyor. Verge ise fiyat 200-SMA’ya yaklaşmadan önce azalan kanalda kırılma gördü.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

Binance Coin, 600 doların üzerinde başarıyla çıktı ve hatta 639.4 dolarda yeni bir zirve yaptı. 317,6 dolarlık direncinin üzerine çıktığından beri, kripto para birimi fiyat keşif modunda ve yükseliş yörüngesi önümüzdeki günlerde 650 dolara bile dokunabilir. Ancak, önce bir miktar düşüş baskısının üstesinden gelinmesi gerekiyor. Satış hacimleri, son birkaç seansta satın alma hacimlerini geride bıraktı ve boğaların 548,8 dolarlık desteği bir çöküşe karşı savunması gerekebilir.

Aşağı doğru bir hareket durumunda, kayıplar 20-SMA’da (524 dolarlık destekle çakışıyor) ve 50-SMA’da (452,2 dolarlık destekle çakışıyor) kısa kesilebilir. MACD düşüş eğilimi gösterdi ancak BNB keskin bir satış tehdidi taşımadı. RSI, 64’ten yukarıyı işaret ettikten sonra aşırı satın alım bölgesine geri döndü.

Verge (XVG) fiyat analizi

Verge, 4 saatlik zaman diliminde azalan bir kanalda işlem gördü ve 200-SMA’ya (yeşil) yaklaştı. Bu modelden ve 0,042 dolar veya 0,046 dolarlık direnç seviyelerine doğru bir kırılma beklenebilir. Bununla birlikte 200-SMA’nın altındaki bir düşüş, bir çöküş sinyali verebilir ve mevcut modeli olumsuz hale getirebilir.

MACD yarı çizginin altında kaldı ancak önümüzdeki birkaç saat içinde yükseliş eğilimi olabilir. CMF de yarım çizginin üzerinde bir geri dönüş yaparsa, önümüzdeki seanslarda düşüşün önüne geçilebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin