Binance Coin ve SushiSwap fiyat analizi: BNB ve SUSHI nereye gidiyor? İşte izlenecek kritik seviyeler
Binance Coin ve SushiSwap fiyat analizi: BNB ve SUSHI nereye gidiyor? İşte izlenecek kritik seviyeler

Binance Coin ve SushiSwap fiyat analizi: BNB ve SUSHI nereye gidiyor? İşte izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin piyasası istikrar kazanmanın bir yolunu arıyor, altcoinlerin ise fiyat mumlarının üzerinde yükseldiği görülüyor. Çoğu altcoin, piyasadaki trend değiştikçe yüksek dalgalanma kaydetti. Bugünkü analizimizde konuklarımız Binance Coin (BNB) ve SushiSwap (SUSHI).

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

Binance Coin (BNB) piyasasında, fiyatın gittikçe daha yüksek zirveler ve daha yüksek dipler oluşturduğunu görmekteyiz. Bu kademeli itme, altcoin’i oldukça değişken bir yola koydu ve bu da ilk direncin 44,88 dolara çıkmasına yardımcı olabilir.

Bununla birlikte 50 hareketli ortalama, fiyat için yukarı doğru bir itme gösterdi ve fiyat çubuklarının üzerine çıktı. Kripto para bu seviyenin üzerinde kırılırsa, bir sonraki direnç 45,81 dolarda güçlü görünüyor. Son birkaç gün içinde, dijital varlık 44 doları aşmayı denedi ancak bunu yalnızca kısa bir süre için başarabildi.

Momentum kripto paraya karşı dönerse, 41,63 dolardaki desteğin oldukça kuvvetli olmasını bekleyebiliriz.

SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi

SUSHI fiyatı 9,79 dolara yükselirken güçlü bir yükseliş piyasasına tanık oluyoruz.

Dijital varlığın performansı, genel kripto pazarına nazaran oldukça şaşırtıcı oldu ve son zamanlarda, mevcut değerine ulaşmak için bazı büyük dirençleri aştı. Şu anda fiyat 9,82 dolarda bir sonraki direncine yakın duruyor ve yakında kırılabileceği düşünülüyor.

Çoğu altcoin gibi, SUSHI de dalgalı bir piyasaya tanık oluyor ve bir günden fazla süredir sürekli olarak yükseliyor. Bununla birlikte 50 hareketli ortalama ile fiyat çubukları arasındaki boşluk, fiyat dalgalandığında değerin 8,8 dolara düşebileceğini gözler önüne seriyor.

MACD göstergesine bakıldığında ise dijital varlığın alıcılar tarafından doyurulmaya başlamasıyla ihtimaller arasında bir trend değişikliğinin olabileceği görülebiliyor. 8,8 dolarlık destek, dijital varlık için hala yükseliş adına önemli bir nokta olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin