Binance Coin ve SushiSwap fiyat analizi: BNB ve SUSHI için beklenen yön
Binance Coin ve SushiSwap fiyat analizi: BNB ve SUSHI için beklenen yön

Binance Coin ve SushiSwap fiyat analizi: BNB ve SUSHI için beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, son birkaç gündür düşüşte. Beklendiği gibi, bu, BTC’nin 53 bin dolarlık fiyat aralığına geri dönmesinden kaynaklandı. Binance Coin ve SUSHI gibi altcoinler, fiyat tablolarındaki konsolidasyon dönemlerinden itibaren düşüş eğilimi gösterdi.

Binance Coin (BNB) fiyat grafiği

Binance Coin, bu haberin yazıldığı sırada 38 milyar doları aşan piyasa değeri ile 246,2 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, kripto para, hafta boyunca yüzde 10’luk bir düşüş gördü ve yazı yazılırken, kurtarma koşusu başlatmak için yeterli ivme toplamaya başladı. Yükseliş eğilimi yakında yeniden başlarsa, BNB’nin 254 dolarlık güçlü direnç seviyesini geçmesi gerekecek ve 274 dolar civarında başka bir direnç daha var.

Kripto paranın ayrıca 235 dolar ve 213 dolarlık güçlü destekleri var. Son 12 saatte, eski işini oldukça iyi yaptı ve fiyatın yukarı taşınmasına yardımcı oldu.

MACD göstergesi düşüş eğilimi gösterdi ve tersine dönme belirtileri yok gibi görünüyor. RSI göstergesi, aşırı satım bölgesinden uzaklaşırken nötr bölgeye yaklaştı.

SushiSwap (SUSHI) fiyat grafiği

SUSHI fiyatı son 24 saatte önemli ölçüde düştü ve 16,5 dolardaki direncine doğru ilerledi. Kripto para, şu anda 15 doların üzerinde bir işlem fiyatına sahip ve 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 473 milyon dolar. 14 dolarlık destek, düşüş baskısı karşısında iyi geçti ve kriptonun tekrar yukarı yönelmesine yardımcı oldu.

SUSHI için Bollinger Bantları genişliyor ve piyasadaki yüksek volatilite seviyelerine işaret ediyor. MACD göstergesi, Sinyal çizgisinin MACD çizgisinin üzerine çıkmasıyla düşüş eğilimi gösterdi. Trendin tersine döndüğüne dair herhangi bir işaret de yok.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin