Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?
Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?

Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin, Blockchain ölçümleri yükseliş sinyallerini desteklerse 305 dolar seviyesinin üzerinde bir yükseliş başlatabilir. NEM ise grafiklerde keskin bir düşüş yaşadı ve ilk desteğinin altında bir hareket, bir sonraki engeli 0,61 dolarda oluşturabilir.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

Fiyat, ani destek ve direncinin orta noktasında işlem gördüğü için Binance Coin kazançları 305 dolarlık dirençle sınırlandı. BNB, 43 milyar doları aşan piyasa değeri ile dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi konumunu korurken, geçen hafta elde edilen kazançlar %12’nin üzerinde sağlıklı kaldı.

Awesome Osilatör, satın alma tarafında güçlü bir ivme kaydederken, RSI aşırı alım bölgesine yakındı. Göstergeler konumlarını korursa, BNB sonraki birkaç seansta tavan noktasını desteğe çevirebilir. Grafiklerde aşağı doğru bir hareket ise destek seviyesinde kısa sürebilir.

NEM (XEM) fiyat analizi

NEM güçlü bir satışın ortasında ve ayılar bir sonraki savunma hattını 0.61 dolarda hedefliyor. MACD çizgisi Signal çizgisinin altında hareket ederken, histogram piyasada düşüş eğilimine işaret ediyor. Son birkaç seansta satış baskısı baskın olduğu için On Balance Volume daha düşük seviyeler oluşturdu. Ancak endeks yazı yazılırken hızlanmış durumda.

Aşağı doğru bir kopuş, NEM’in bir sonraki savunma hattına doğru 200-SMA (yeşil) ile çakışan 0,50 dolara düşmesiyle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin