Binance'ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor
Binance'ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor

Binance Coin ve Dash fiyat analizi: BNB ve DASH için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rekor fiyat seviyelerinden düşen Binance Coin, bir konsolidasyon dönemine girdi. DASH ise güçlü satın alma baskısı nedeniyle yukarı yönlü yörüngesini korumayı bildi.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

Binance Coin grafiklerinde yer alan Bollinger Bantları, geçen hafta kripto para biriminin %100’ün üzerinde kazanç elde etmesiyle sonuçlanan yüksek volatilite döneminin, bantlar yakınlaşırken nihayet sona erdiğinin altını çizdi. Şu anda BNB fiyatının anlık destek ve direnç seviyelerinin orta noktası civarında işlem görmesi nedeniyle piyasa bir denge durumunda.

Histogramın çubukları kırmızıya dönerken Awesome Osilatör ayıların yanında yer alıyor. Düşüş sonucu, BNB fiyatı 117,85 dolarlık desteğin altına gerileme riskiyle karşı karşıya. Yükseliş durumunda ise BNB tüm zamanların en yüksek seviyesine ilerleyebilir. Yatırımcıların net bir trend ortaya çıkmadan önce pozisyonlarını korumaları önerilebilir.

Dash (DASH) fiyat analizi

On Balance Volume göstergesinde artış, DASH üzerindeki son satın alma baskısını değerlendirmenin en doğru yollarından biri olabilir. 4 saatlik grafiğe bakıldığında, Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde işlem görmesine rağmen, fiyat 220 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Alım tarafındkia güçlü ivme ile DASH’in yükseliş döngüsü, nihai bir düzeltmeden önce birkaç işlem seansına daha yayılabilir. Ticaret hacimlerindeki ve satın alma faaliyetindeki gerileme, düşüş eğiliminin başlangıcını temsil ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin