Binance Coin ve Cardano fiyat analizi
Binance Coin ve Cardano fiyat analizi

Binance Coin ve Cardano fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin (BNB), son üç gün için bir Doji şamdan modeli oluşturarak boğalar ve ayılar arasındaki kararsızlığı gösteriyor. Ancak tek olumlu işaret, fiyatın 20 günlük EMA’nın (255 $) altına düşmemesiydi.

Boğalar şu anda fiyatı 280 dolarlık genel direncin üzerine çıkararak volatiliteyi artırmaya çalışıyor. Bunu yapmayı başarırlarsa, BNB / USD kuru 309 dolara yükselebilir. Bu direncin üzerinde bir kırılma ve kapanış, 429 $’lık bir fiyat hedefi olan yükselen bir üçgen modelini tamamlayacaktır.

Kademeli olarak yükselen hareketli ortalamalar ve 56’nın üzerindeki RSI, boğalara küçük bir avantaj sunuyor. Bununla birlikte, fiyat genel dirençten düşerse ve üçgenin trend çizgisinin altına inerse, yükseliş kurulumunu geçersiz kılacaktır. Bu gelişme, fiyatı 189 dolara çekebilir.

ADA fiyat analizi

Cardano (ADA) 20 Mart’ta kırıldı ve 1,23 dolarlık desteğin altında kapandı. Bu da talep eksikliğini gösteriyor. Boğalar, 20 günlük EMA’yı (1.16 $) savunmaya çalışıyor.

Böyle bir durumda, ADA / USD kuru 1.03 $’a düşebilir. Bu da dikkat edilmesi gereken kritik bir destek çünkü 50 günlük SMA (0.99 $)’un hemen altında yer alıyor. Fiyat bu seviyenin üzerine çıkarsa, parite fiyat aralığına bağlı hareketini birkaç gün daha uzatabilir.

Düz 20 günlük EMA ve orta noktanın hemen üzerindeki RSI, arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor. Bir sonraki trend hareketi, 1.48 $’ın üzerinde bir kırılma ile sonuçlanabilir veya 1.03 $’ın altında bir kırılma ile başlayabilir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin