Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler
Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler

Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin, 41,78 doların üzerinde bir kırılma neticesinde 38,46 dolara dek geriledi. REP ise 21,73 ile 20,6 dolar arasında hareket ediyor ancak düşüş tarafına doğru ivmedeki bir değişim, destek seviyesinin test edilmesine sebep olabilir. 

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

Rekor seviyelere yükseldiğinden beri Binance Coin’in satış baskısı fiyatı düşürdü ve birkaç destek seviyesinin altına geriledi. Piyasanın alıcıları zararlarını 38,46 dolardan düşürdüler ve ivme el değiştirdikçe 41,78 dolar direnç seviyesini hedeflemeye çalıştılar. Şu andai direnç seviyesinin üzerinde bir kırılma, fiyat için yükseliş onayı olabilir ve boğalar tarafından 42,94 dolarlık direnç hedeflenebilir.

MACD’nin yükseliş eğilimi BNB’nin kısa vadede yükselmeye hazır olduğuna işaret ettiğinden, göstergeler alıcıları da destekliyor.

On Balance Volume 121 milyonun üstüne yükseldiğinden, söz konusu artış pazardaki sağlıklı sayıda alıcı tarafından da desteklenebilir.

Augur (REP) fiyat analizi

31 dolarda yerel bir zirveyi yakaladıktan sonra Augur, fiyatın kontrolünü ayılar devraldığı için 20,6 dolarlık desteğe doğru sert bir şekilde düştü. Piyasanın boğaları kayıpları hafifletmeyi başardı ve fiyatı bir kez daha listelerde yükseltmeye çalıştı. Bu haberin yazıldığı sırada, REP 21,73 ve 20,6 dolar gibi ince bir kanal arasında işlem görüyor ve kesin bir hareket için piyasadan daha fazla ipucu bekliyor.

Awesome Osilatör, son birkaç seansta hareketin her iki taraf arasında ileri geri hareket ettiğini gösterdi. Şu anda AO tek bir düşüş noktası kaydettiği için momentum bir kez daha ayılara doğru kayıyor gibiydi. Böyle bir senaryoda destek seviyesi, sonraki birkaç seansta fiyatı sabit tutamayabilir.

Son olarak, Chaikin Para Akışı, REP için sermaye girişi eksikliğinin altını çizmek için sıfırın altına indi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin