Binance Coin tüm zamanlar rekorunu tazeledi – işte yeni seviyeler
Binance Coin tüm zamanlar rekorunu tazeledi – işte yeni seviyeler

Binance Coin tüm zamanlar rekorunu tazeledi – işte yeni seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BNB şu anda güçlü görünüyor ve Bitcoin’i takip etmiyor. 411.7 $’lık yeni bir ATH ile her gün rekorlar kırıyor.

Binance’in resmi kripto para birimi BNB’nin hodlerları kutlamak için pek çok neden bulunuyor. Yükseliş ivmesi durmuyor ve görünüşe göre boğalar token fiyatlarını aya göndermeye hazır ayrıca onları durduracak hiçbir şey de bulunmuyor.

Kripto para birimi 6 Nisan’da tüm zamanların en yüksek seviyesi 411,7 $ ile kapandı. Bu fiyat, gün içinde %9’luk bir artışı temsil ediyor. Diğer piyasaların karışık sinyaller verdiği ve Bitcoin’in genel eğiliminin işaret ettiği bazı aşağı doğru düzeltmeler olduğu düşünüldüğünde bu yükseliş fena değil.

BNB, 400 dolarlık fiyat bölgesini ele geçiriyor

BNB dün 400 dolarlık bölgeyi kırdı, ancak rakam şu anda fiyat keşfinin bu aşamasında aşılması gereken yeni engel olarak görülüyor.

BNB, güne 368 $’dan başladı ve bu da zaten iyi bir işaretti. Önceki gün küçük bir düzeltmeden geçti. Bu yükseliş dalgası, boğa eğiliminin bitmediğini doğruladı. BNB daha önce, kripto para birimi aşırı derecede satın alındığı için analistleri gergin tutan %5’lik bir düşüş yayınlamıştı.

Fibonacci uzantısı, olası güçlü dirençle karşılaşmadan önce 454 $’a olası bir yükselişe işaret ediyor. Oradan, bir sonraki sınır 482 dolara yakın olacaktır.

Öte yandan, eğer kripto para birimi nihayetinde gücünü kaybedip daha düşük bir düzeltme yaşarsa, aynı Fibonacci geri çekilmesi, 6 Nisan’daki büyümeyi basitçe geri alabilecek 368 dolarlık alana güçlü bir destek veriyor.

BNB USDT, 4-hour candles. Image: Tradingview

Görünüm BNB için iyi son derece iyi. Şimdilik, kripto para birimi Bitcoin’in dalgalanmalarına aşırı tepki vermedi ve kendi hızına bağlı kalıyor. Bitcoin, Mart ayının ortasından bu yana 60.000 $ bariyerini aşmak için mücadele ederken, Binance Coin aynı dönemde büyümeyi durdurmadı.

bu makale ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin