Binance coin yakımı
Binance coin son yakım işlemi de tamamlandı. Borsa gelir artışı bekliyor

Binance coin son yakım işlemi de tamamlandı. Borsa gelir artışı bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Binance’ın ekibi, “1 Ocak – 31 Mart 2019 arasındaki dönem” için, Binance Coin ’in (BNB) 7. Yakım işleminin tamamlandığını açıkladı.

Borsa operatörünün yaklaşık 15,6 milyon dolar değerinde 829.888 adet BNB yaktığı bildirildi. Binance yönetimi tarafından 16 Nisan 2019’da yayınlanan resmi blog yazısına göre bu çeyrekte yakılan BNB tokeni sayısı son çeyrekte yakılan miktarın yarısı kadar.

Binance coin fiyatı arttıkça yanma oranı yavaşlayacak

İlgili blog yazısında ayrıca, “BNB’nin bu son 3 ay boyunca değerinin üç katından fazla arttığı göz önünde bulundurarak, ABD dolarına eşdeğerinin son çeyreğe göre oldukça yüksek olduğu” belirtildi. Binance’in blogunda, “BNB fiyatındaki artışla birlikte, diğer tüm faktörlerin sabit kaldığı varsayımıyla yanma oranının yavaşlayacağına vurgu yapıldı. Binance’ın bildirdiği gibi token yakım prosedürü, BNB piyasaya sürülmeden önce white paper’ında açıkça belirtildi.

Binance ekibi ayrıca BNB’nin Bitcoin (BTC) fiyatının toparlanma sürecine girmesinden daha ​​önce yükselmeye başladığına dikkat çekti. Bu nedeni olarak da kullanıcıların işlem ücretlerinde daha az BNB harcaması gösteriliyor. Ve bu durumda da daha düşük BNB geliri elde edilmesine neden olduğu belirtiliyor.BNB’de meydana gelen net gelirlerdeki düşüşe rağmen, şirketin “ABD doları cinsinden gelirinin” aynı dönemde önemli ölçüde arttığı da söylendi.

Özellikle, Binance’in yönetimi, “BTC fiyatındaki son artışla”, borsa’nın “USD cinsinden gelirlerinin” de “geri dönüş yapabileceğini” düşünüyor.

BNB fiyatı BTC’den önce yükseldi

Bitcoin fiyatı hakkında daha fazla yorum yapan Binance’ın ekibi, dünyanın en baskın kripto parasının yükselişe başlamasının ardından diğer kripto paraların onu takip ettiği yorumunu yaptı. Bununla birlikte, Binance’ın yönetimi bu düzene aykırı hareket eden BNB tokeninin BTC’den daha önce yükselmeye başladığının altını çiziyor.

Binance Coin fiyatının Bitcoin toparlanması öncesi neden yükseldiğini gerçekten bilmediklerini kabul ederek, Binance’in CEO’su Changpeng Zhao bu duruma şöyle yaklaşıyor:

Anlayışımız, başımızı eğmek ve işimize odaklanmak olarak oldukça basit. 2018 ve 2019 yılları arasında bu yapıyı kurmaya devam ettik. Sanırım gerçek bu. İnsanların kullandığı ürünler üretiyoruz ve kendimizi ve ürünlerimizi geliştirmeye çabasından asla vazgeçmiyoruz. Durum böyle olunca fiyat eninde sonunda oluşturduğunu değeri yakalıyor.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin