Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler
Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler

Binance Coin sağlam yükselişine devam ediyor… BNB ATH’ye doğru ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Coin (BNB), geçtiğimiz 24 saat içinde yüzde 6 oranında yükseldikten sonra bugünkü işlemlerde 20 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıktı. Kripto para aylık bazda yüzde 30’luk bir fiyat artışı gördükten sonra coin şu an 21 dolar civarında işlem görüyor.

Piyasa değerine göre sıralanan ilk 10 kripto parada, Binance Coin, olağanüstü olarak değerlendirebileceğimiz yüzde 217’lik artıştan sonra, son 90 gün içinde en ciddi oyuncu olmaya devam ediyor. BNB coin şimdi tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 25 dolardan yüzde 20 oranında uzak.

BNB/USD analizi

Geçen ay yaptığımız Mart’ın ortasındaki BNB analizinde coin 17,6 dolarda bulunan önemli bir direnç noktasının eşiğindeydi. Aybaşı itibariyle bu seviyeyi geçebilen Binance Coin, Geçen hafta geçip destek noktası yaptığı 17,6’ı tekrar denedikten sonra yükselişe geçti.

BNB/USD yükseliş senaryosu

Son görünümde ise 20 dolar, Fib 0,618 değerine denk gelen önemli bir direnç seviyesiydi. Ve bugün, o noktanın geçildiğini gördük. Yükselişin devam etmesi halinde ise bir sonraki direnç noktaları 22,10 dolar, 23,66 dolar ve 24,48 dolar olarak gözüküyor. Tüm zamanların en yüksek değeri olan 25 dolar ise en önemli direnç bölgesi.

BNB/USD’de 20 doların altında bir günlük kapanış gelirse

Olası bir 20 dolar seviyesine tutunamama durumunda (gün kapanışı 20 doların altında gerçekleşirse) bu sefer 19,40 dolar ilk destek seviyesi olacak olup sırasıyla 18,80 dolar, 18,40 dolar ve 17,40 dolar dikkat edilmesi gereken düzeltme seviyeleri olacaktır.

Teknik göstergeler Binance Coin için ne diyor?

Teknik göstergelere bir göz attığımızda ise; MACD günlük görünümü son yükseliş ile birlikte pozitif görünüme geçerek yükselişe destek veriyor. RSI aşırı alım seviyesine doğru ilerliyor ve stokastik RSI ise bir düzeltme girişimi öncesi yükseliş için bir miktar daha alanın olabileceğini gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin