Binance coin fiyatı kritik seviyeyi geri aldı! Hedef 400 dolar mı?
Binance coin fiyatı kritik seviyeyi geri aldı! Hedef 400 dolar mı?

Binance Coin fiyatı kritik seviyeyi geri aldı! Hedef 400 dolar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin (BNB) fiyatı kısa vadeli bir direnç seviyesinden çıktı ve yakında uzun vadeli bir seviyenin üstesinden gelebilir.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, borsanın Silicon Valley Bank’a maruz kalmadığını söyledi. Ancak kısa bir süre sonra, kripto para borsasının 1 milyar dolarlık endüstri kurtarma fonundan geriye kalanları Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB) gibi varlıklara dönüştüreceğini belirtti.

Yine de Binanace’a dair haberlerin tümü olumlu değildi. Ödeme sağlayıcısı Skrill, Binance ile ilişkisini sonlandırdı ve Binance’i 22 Mayıs’tan itibaren GBP işlemlerini askıya almaya zorladı.

Binance Coin (BNB) fiyat işlemleri

Haftalık zaman dilimi teknik analizi, 240 ila 360 dolar arasında uzun vadeli bir aralık gösteriyor. Mayıs 2022’deki bir sapma (kırmızı daire) hariç tutulduğunda, BNB fiyatı Nisan 2022’den beri bu alanda işlem görüyor.

Fiyat sapmadan bu yana arttı, ancak aralığın tepesinden çıkmayı başaramadı. Bunun yerine, Aralık’taki dip aralığını doğruladı (yeşil simge), daha yüksek bir dip oluşturdu ve o zamandan beri arttı. Geçen hafta, fiyat başka bir yükseliş şamdanı oluşturdu.

Başarısızlığa rağmen, teknik göstergeler yükselişe işaret ediyor. Bu, özellikle haftalık RSI’da görülebilir. Gösterge, uzun vadeli alçalan bir direnç çizgisinden çıktı ve şu anda 50’nin üzerinde seyrediyor. Bu nedenle, en olası senaryo bir kırılma olarak kabul edilebilir.

Binance Coin fiyatı 360 doların üzerine çıkarsa, 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesi (beyaz) tarafından oluşturulan 445 dolarlık bir sonraki dirence yükselebilir. Ancak, ralli ivme kaybederse 240 dolarlık destek alanına bir düşüş gelebilir.

Binance Coin (BNB) Long-Term

Binance Coin (BNB) fiyatı uzun vadede ne gösteriyor?

Günlük grafik daha fazla yükseliş görünümü sağlıyor. Bunun birkaç olası nedeni var. İlk olarak, fiyat, Şubat ayının başından beri yürürlükte olan alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Bu, yukarı yönlü bir hareketin başladığının bir işaretidir.

Ardından, fiyat, direnç hattından kopuşla teyit edilen bir A-B-C düzeltme yapısını tamamladı. Daha sonra, günlük RSI 50’nin üzerine çıktı. Son olarak, BNB fiyatı, şimdi destek sağlaması beklenen 285 dolarlık küçük yatay alanı geri aldı. Bunlar, artışın devam etmesinin beklendiğini gösteren yükseliş işaretleridir.

Bu nedenle, BNB fiyatının 360 dolar ile aralığın en üstüne ulaşması muhtemeldir. Ancak, net bir yön belirlemek için işaretler yetersiz.

Binance Coin (BNB) Price Correction

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin