Binance coin fiyat tahmini: FUD haberleri yayıldıkça bu seviyelere hazır olmalıyız!
Binance coin fiyat tahmini: FUD haberleri yayıldıkça bu seviyelere hazır olmalıyız!

Binance coin fiyat tahmini: FUD haberleri yayıldıkça bu seviyelere hazır olmalıyız!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance coin (BNB) fiyatı, piyasa katılımcılarından belirli bir satış baskısına tanık oldu. Bu satış baskısı, ABD Vadeli Emtia İşlemleri ve Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) Binance CEO’su CZ’ye türev araçlarını ihlal ettiklerini iddia ederek dava açmasının ardından geldi.

Kripto para fiyatı geçen haftadan bu yana %9,3 düşerek 340 dolarlık zirveden şu anki fiyatı olan 308 dolara düştü. Bununla birlikte, daha büyük resim göz önüne alındığında, bu düşüş simetrik üçgen adı verilen ünlü bir grafik deseni içindedir.

Anahtar noktaları:

  • Binance kripto para fiyatı, simetrik üçgen modeli bozulmadan kalana kadar yatay eğilimi sürdürebilir.
  • Aşağı yönlü eğilim devam ederse, BNB fiyatı %18 oranında düşebilir.
  • BNB’deki gün içi işlem hacmi, %11,2’lik bir kayıp anlamına gelen 389,5 milyon dolardır.

Binance Coin Fiyat Tahmini

Haftalık zaman diliminde Binance coin fiyatı, birbirine yaklaşan iki trend çizgisinde aktif olarak yankılanıyor. Bu yatay trend bir yılı aşkın bir süredir devam etmekte ve simetrik bir üçgen formasyonunu gösteriyor.

Teorik olarak, bu konsolidasyon dönemi, yatırımcıların kısa bir ara vermesini sağlayabilir. Bu model, varlık fiyatı yakınlaşan trend çizgilerinden herhangi birinden kesin bir kırılma sağladığında bir ticaret fırsatı sağlar.

Şu an itibariyle, BNB fiyatı genel trend çizgisinden düşerek model içinde bir ayı döngüsünü tetikledi. İdeal olarak, bu ayı döngüsü kripto para fiyatını modelin alt destek trend çizgisine düşürür ve bu da BNB’nin %16-18’lik bir düşüş riski altında olduğunu gösterir.

Bu teknik kurulum, önceki fiyat eğilimini uzatmayı tercih ettiğinden, BNB/USDT çiftinin düşük eğilim çizgisini aşması daha olası görünüyor.

Bununla birlikte, yukarıda belirtilen trend çizgisinden bir fiyat kırılması, gelecekteki trend için belirleyici faktör olacaktır.

Teknik Göstergeler

Göreceli güç endeksi: Haftalık RSI eğimi, fiyat eğiliminin altında yatan gücü vurgulayan belirgin bir büyüme gösteriyor. Bu yükseliş sapması, BNB’nin üçgen modelini yükselişle bitirme olasılığının daha yüksek olduğunu gösteriyor.

EMA’lar: 200 Haftalık EMA’nın üzerinde işlem gören BNB fiyatı, genel piyasa eğiliminin yükselişini sürdürüyor.

Eğilim: Ayı

Volatilite: Orta

Direnç seviyeleri: 318 dolar ve 340 dolar

Destek seviyeleri: 283 dolar ve 300 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin