Binance Coin (BNB), kritik direncini kırıp trendi tersine çevirebilecek mi?

Binance Coin fiyat analizi: BNB 620 dolarda destek buldu, yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin fiyat analizi’ne göre BNB bugün güçlü bir konumda değil çünkü piyasa duyarlılığı oldukça karışık durumda. Kripto para, 626 dolarlık direnç aralığına meydan okuyamıyor dün bu konumda reddedildiği için bugün BNB fiyatı 620 doların üzerinde ve altında dalgalanıyor. Bu durum, son küçük ama yeşil mum çubuğu bir yükseliş unsurunun varlığını gösterdiğinden, bu seviyede bir miktar desteğin mevcut olduğu gerçeğine işaret ediyor.

Düşüş etkisi devam ederse, BNB desteği 609 dolarda ve ardından 599 dolarda başka bir desteği yeniden test edecek, ancak umarız fiyat bugün 600 dolar aralığının altına düşmez. Son kısa vadeli trend çizgisi yukarı doğruydu, ancak fiyatların yukarı yönlü salınımı durduğu için ayılar trendi önemli ölçüde bozdu. Bununla birlikte, BNB fiyatı hala yüksek fiyat zarfında mevcuttur ve yükselmeye devam etmeden önce daha fazla konsolide olabilir. BNB/USD, mevcut düşüş piyasası sırasında konumunu iyi bir şekilde korumayı başardı.

BNB 626 doları geçemedi

Binance Coin fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, kripto para yükselmekte zorlandığı için fiyatın 620 dolar seviyesinde kaldığını gösteriyor. Boğaların liderliği sürdürmek için daha fazla desteğe ihtiyacı var ve piyasa baskısı da yüksek. Fiyat, düşüşün ardından dün sınırlandığı seviyeyle neredeyse aynı seviyede bulunduğundan, kripto para son 24 saatte yüzde 0,09’luk küçük bir kayıp ve geçen hafta yüzde 0,38’lik bir kayıp bildirdi. İşlem hacmi yüzde 25,87 oranında önemli ölçüde azaldı. Bunun yanında, piyasa değeri de yüzde 0,24 oranında azaldı.

Binance Coin fiyat analizi 24 saatlik grafik

Bollinger bantları da büyük bir değişiklik göstermediği için BNB hafif oynaklık içinde işlem görüyor. BNB’nin Bollinger bantlarının önerdiği gibi, kanalın üst yarısında, üst sınırın 658 dolarda ve göstergenin merkez çizgisinin BNB’nin karşılaşacağı direnç ve destek seviyesini temsil eden 602 dolarda işlem görmesini bekliyoruz.

Hareketli ortalama (MA), BNB fiyat seviyesinin hemen altında 617 dolardan işlem görüyor ve göreceli güç endeksi (RSI) 55 endeksinde neredeyse düz bir çizgide işlem görüyor. RSI’nin son birkaç gündeki neredeyse düz eğrisi, piyasanın her iki tarafında da karşı tarafa üstünlük sağlayacak momentum eksikliğinden kaynaklanıyor.

Binance Coin fiyat analizi: Boğaların mücadelesi

Binance Coin fiyat analizi için 4 saatlik fiyat grafiği, kripto paranın dün ve önceki gün büyük bir düşüş baskısı yaşadığını ve ardından fiyat dalgalanmalarının yavaşladığını gösteriyor. Bugün, işlem seansının başlangıcında aşağı doğru başka bir kayma gözlemlendi, ancak son zamanlarda boğalar kayıpla mücadele ettiği için neredeyse eşit bir toparlanma sağladı; sonuç olarak, fiyat aynı seviyede kaldı.

Binance Coin fiyat analizi 4 saatlik grafik

Oynaklık aralığı 4 saatlik grafikte daha dar çünkü Bollinger bantlarının alt limiti 607 dolar seviyesinde mevcut ve BNB için olası desteği gösteriyor ve Bollinger bantlarının 625$’daki ortalama ortalaması BNB için direnci temsil ediyor. RSI, göstergenin tarafsız bölgesinin merkezinde 50 endeksinde işlem gördüğü için burada yukarı doğru bir eğri gösteriyor ve fiyatı önceki seviyesine yükselten son alıma işaret ediyor.

Binance Coin fiyat analizi: BNB 625 doların üzerine çıkabilir

Binance Coin fiyat analizi, madeni paranın 620 dolar seviyesinde bir miktar destek gördüğünü gösteriyor, bu nedenle piyasa da yavaş yavaş yükselişe geçtiğinden yükseliş trendinin önümüzdeki saatlerde devam etmesini bekliyoruz. BNB’nin bugün yükselişe geçmesi bekleniyor ve bugünün ileri saatlerinde 625 doların üzerine çıkabilir. Binance geçtiğimiz günlerde token yakma kararı almıştı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin