Binance Coin fiyat analizi: BNB kritik seviyeyi aşarsa yükseliş hızlanacak!
Binance Coin fiyat analizi: BNB kritik seviyeyi aşarsa yükseliş hızlanacak!

Binance Coin fiyat analizi: BNB kritik seviyeyi aşarsa yükseliş hızlanacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin fiyat analizi, geçtiğimiz günlerde bir önceki yüksek seviye olan 400 dolara doğru güçlü bir ilerleme gördüğümüz için bugün yükseliş gösteriyor. Piyasa son 24 saatte ilerlemeye devam etti. Lider Bitcoin %2,75 kazanırken, Ethereum %4,78 daha önemli bir değer kazandı. Binance Coin (BNB) %2,47’lik bir kazanç ile takip ediyor.

Binance Coin price analysis: BNB tests $400 previous high, swift breakout to follow? 1

BNB, 384,83 – 399,92 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte önemli bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi %1,58 artarak toplam 1.6 milyar dolara ulaşırken, toplam piyasa değeri 65.73 milyar dolar civarında işlem görerek 4. sırayı aldı.

BNB 4 saatlik grafik: BNB yükselmeye hazır mı?

4 saatlik grafikte, Binance Coin fiyat hareketi tarafından hâlâ test edilen 400 dolarlık işareti görebiliriz, bu da muhtemelen yakında daha yüksek bir kırılma beklenebileceği anlamına geliyor.

Binance Coin price analysis: BNB tests $400 previous high, breakout to follow?

Binance Coin fiyat hareketi, geçtiğimiz haftalarda 360-365 dolar alanının üzerinde güçlü bir destek oluşturdu. Hafta başında giderek daha sıkı bir aralıkta konsolidasyonun ardından, BNB Çarşamba günü yukarı yönlü test yapmaya başladı. BNB hızla 385 dolarlık dirence girdi ve çok fazla tereddüt etmeden yükseldi. Bu nedenle, boğalar piyasada bir kez daha güç gösterdi.

392 dolar civarındaki ilk zirvenin ardından Binance Coin fiyat hareketi, dün erken saatlerde destek olarak önceki direnci hızla yeniden test etti. Yükseliş momentumu günün ilerleyen saatlerinde yeniden başladı ve mevcut direncin 400 dolarda test edilmesine yol açtı.

Binance Coin fiyat analizi: Sonuç

Geçtiğimiz günlerde istikrarlı ilerlemelerin devam ettiğini gördüğümüz için Binance Coin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, 400 dolardaki mevcut direnç yakında kırılacak ve BNB’nin hafta sonunda çok daha fazla ralli yapmasının önünü açacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin