Binance coin fiyat analizi

Binance Coin fiyat analizi: BTC 40.140$’a çekilirken BNB 415$’ın üzerinde tutunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Coin fiyat analizi, boğalar ana destek seviyesini 406.64$’da savunduğu için pozitif bir piyasa eğilimi gösteriyor. Piyasa, 406.64$’da destek bulduğundan ve BNB fiyatlarının 418.61$’da işlem gördüğünü fark ettiğinden dolayı fiyatlar yükselişte. Piyasa şu anda 420.34$ seviyesinde bir dirençle karşı karşıya. BNB fiyatları son 24 saatte yüzde 2,58 artmış durumda ve fiyatlar 406.64$ destek seviyesinin üzerinde kaldığı sürece piyasanın yukarı yönlü hareketine devam etmesi bekleniyor.

Analiz ayrıca, BNB’deki genel kazancın işlem hacmindeki artışa da yansıdığını gösteriyor. Piyasanın 420.34$ seviyesinde destek bulması ve yukarı yönlü hareketine devam etmesi bekleniyor. Fiyatlar kısa vadede daha düşük seviyelerde düzelebilir, ancak ana destek seviyesinin 406.64$’ın üzerinde kaldığı sürece genel eğilim yükselişini sürdürür.

Kilit destek seviyesi 406,64 Dolar

1 günlük fiyat grafiğindeki Binance Coin fiyat analizi, piyasa 406.64$’da destek bulduğundan beri fiyatların istikrarlı bir yükseliş trendinde olduğunu ortaya koyuyor. Fiyatlar 420.34$ direnç seviyesine doğru yükselirken piyasa alım baskısında mütevazı bir artış gördü. Piyasa tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 426$’dan düzeltme yaptığı için fiyatlar kazançlar ve kayıplar arasında gidip geliyor. Kilit destek seviyesi 406.64$’da bulunuyor ve pazarın bu seviyede alıcı bulması bekleniyor.

Binance coin fiyat analizi 1 G

BNB/USD 1 günlük fiyat tablosu, kaynak: TradingView

Kısa vadede düzeltme gelebilir

MACD çizgisi şu anda sinyal çizgisinin üzerinde işlem görüyor ve bu da piyasanın yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Fiyatlar şu anda piyasa için olumlu bir işaret olan SMA 20 hattı çevresinde işlem görüyor. RSI göstergesi hali hazırda aşırı alım bölgesinde işlem görmekte ve bu da fiyatların kısa vadede bir düzeltme ile karşılaşabileceğini gösteriyor.

BNB’nin yukarı yönü hareketini sürdürmesi bekleniyor

Dört saatlik bir zaman dilimindeki Binance Coin fiyat analizi, piyasanın yükseliş eğiliminde olduğunu ve şu anda 420.34 $ seviyesinde dirençle karşı karşıya olduğunu ortaya koyuyor. Piyasa 406.64$ kilit seviyesinde destek buldu ve yukarı yönlü hareketine devam etmesi bekleniyor.

binance coin fiyat hareket grafik2

BNB/USD 4 saatlik fiyat tablosu, kaynak: TradingView

Gelen sinyaller olumlu

RSI göstergesi şu anda aşırı alım bölgesinde işlem gördüğü için piyasa fiyatlarda mütevazı bir düzeltme görebilir. MACD çizgisi şu anda sinyal çizgisinin üzerinde işlem görüyor ve bu da piyasanın yükseliş momentumunda olduğunu gösteriyor. SMA 20 ve SMA 50 hatlarının her ikisi de yükseliş eğilimi gösteriyor ve bu da piyasa için olumlu bir işaret.

Binance Coin fiyat analiz özeti

Analizi tekrardan kısaca özetlemek gerekirse şu ifadeler öne çıkıyor: Fiyatlar, 406.64 $ kilit seviyesinde destek bulduğundan piyasanın yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Fiyatlar bu seviyenin üzerinde kaldığı sürece piyasanın yukarı yönlü hareketine devam etmesi bekleniyor. Fiyatlar kısa vadede daha düşük seviyelerde düzelebilir, ancak 406,64 $ destek seviyesinin üzerinde kaldığı sürece genel algı yükseliş yönünde olmayı sürdürür. Ancak piyasanın bu destek seviyesinin altına kırılması durumunda 392,64 Dolar seviyesinde destek bulabilir.

cryptopolitan.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin