BitTorrent ve Tron, BSC ile entegrasyonunu duyurdu
BitTorrent ve Tron, BSC ile entegrasyonunu duyurdu

Binance Coin fiyat analizi: BNB kritik destek ve beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin fiyat analizi bugün düşüş eğiliminde. BNB hafta sonu istenilen performansı göstermedi ve son olarak dün daha düşük seviye ayarladıktan sonra düşüş eğilimi içerisinde. Bu nedenle, BNB önümüzdeki 24 saat içinde daha fazla düşüş yaşayabilir. Genel piyasa, son 24 saatte çoğunlukla kırmızıda işlem gördü. Bitcoin fiyatı %0,41, Ethereum %3,45 oranında düştü. Bu arada, Dogecoin (DOGE) ise %13 oranında yükseldi.

BNB son 24 saat içerisinde 455,41 dolar 475,33 dolar aralığında işlem gördü ve fiyatta orta düzeyde oynaklık var diyebiliriz. Ticaret hacmi %3,75 artarak toplam 1.73 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 78.85 milyar dolar civarında işlem görüyor ve piyasa değerine göre 3. sırada yer alıyor.

Binance Coin Price Analysis: BNB still holds above $460, slow reversal to follow?
Binance Coin 4 saatlik grafik.

BNB 4 saatlik grafiğini inceleyecek olursak yavaş yavaş geri dönen momentumu görebiliriz. Yani bugün 460 dolarlık desteğin altında bir kırılmanın olabileceğini gösteriyor. Binance Coin fiyat hareketi, Ekim ayında şimdiye kadar güçlü bir yükseliş ivme vardı. Ekim ayının ilk haftalarında önemli bir yükselişle 450 dolarda yeni bir net yüksek fiyat belirlendi.

Fiyat daha sonra konsolide olduktan sonra 395 dolara geri çekildi. Oradan, geçen hafta sonlarında başka bir artış görüldü ve Binance Coin 485 dolarda yeni bir zirveye ulaştı.

O zamandan beri, 16 Ekim’de yükselmeye devam etmede bir başarısızlık ve ardından keskin bir düşüş görüldü. Binance Coin fiyat hareketi 460 dolar işaretinin üzerine geri döndü ve şu anda daha düşük bir seviye belirlemeye çalışıyor. Oradan, BNB’nin önümüzdeki 24 saat içinde tekrar düşmesini bekleyebiliriz.

Binance Coin fiyat analizi sonuç

Binance Coin fiyat analizi, hafta sonu boyunca yükselemedikten sonra daha düşük bir zirve belirlendiği için bugün düşüş eğilimi içerisinde. Bu nedenle, BNB aşağı yönlü hareket ediyor ve muhtemelen 460 dolarlık desteğin altında bir kırılma yaşanabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin