Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm
Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm

Binance Coin fiyat analizi: BNB için sıradaki hamle ne olacak? Teknik görünüm, önemli seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük altcoin olan Ethereum’un güçlü performansı, birçok büyük hacimli kripto paranın önünde gidiyor. Binance Coin ise %195 yatırım getirisi ile en iyi performans gösteren borsa tokenlerinden biri konumunda. BNB, önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 39,2 doları geçti ve yazı yazıldığı sırada 44,3 dolardan işlem görüyor.

12 saatlik Binance Coin fiyat grafiği

12 saatlik grafik, BNB’nin görünümünün güçlü bir şekilde yükseldiğini gösterdi. BNB’nin geri çekilmesi durumunda 40,2 – 41,5 dolarlık bölgenin güçlü destek görevi görmesi beklenebilir. Ve hemen gerçekleşmesi gerekmese de bir geri çekilme sinyali var. Bu düşüş meydana geldiğinde, long pozisyona girmek için iyi bir fırsat verebilir.

Teknik göstergeler BNB için ne söylüyor?

RSI, fiyat yükselmeye devam ederken daha düşük zirveler yaptığı için düşüş eğilimi gösterdi. MACD, Aralık ayı boyunca yükseliş hissini vurguladı ve sinyal hattı ile MACD hattı yakın olduğundan bu momentumun düşebileceğini gösterdi.

Gann fan çizgileri (sarı) 26,6 dolardan bir düşüşle BNB için potansiyel destek ve direnç çizgilerini vurguladı. 41,5 dolarlık yatay destek ile 1:1 çizgisinin kesişmesi güçlü desteği gösterdi.

Analistlere göre 39,59 dolarlık destek alanının altında bir stop-loss kullanılabilir. 26,6 dolarlık dip seviyedeki hareket, 51,65 dolarda %27’lik bir uzatma seviyesi öngördü, bu nedenle bu seviyenin hemen altında bir kâr alma emri kullanılabilir.

Düşüş sapması, BNB’nin küçük bir gerileme görmesi için iyi bir şans sunuyor. Güçlü bir destek alanına yapılan bu düşüş, long pozisyona girmek için kullanılabilir. BNB’nin geçtiğimiz haftalardaki yükseliş ivmesi henüz uzun bir zaman diliminde tamamlanmadı. Ethereum da ATH’sine yaklaşıyor ve BNB’nin ETH ile yakın, pozitif bir korelasyonu var.

ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin