Binance'ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor
Binance'ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor

Binance Coin fiyat analizi: BNB için detaylı teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin, Aralık ayının başından beri güçlü bir yükseliş trendinde. Geçtiğimiz ay BNB’nin 36 dolar seviyesinde güçlü bir üs kurduğunu gördük ve boğalar bu seviyeyi koruyup fiyatı daha yükseğe çıkardılar. 50 doların üzerindeki hareket Binance Coin için tarihi bir hareketti ve bu bölgenin hem teknik hem de psikolojik açıdan güçlü bir destek seviyesi olarak hizmet etmesi beklenebilir.

1 saatlik Binance Coin fiyat grafiği

Saatlik zaman diliminde, 53,67 dolarda bir miktar satış baskısı ortaya çıktı. BNB’nin bir düşüşle karşı karşıya kalması durumunda bir talep bölgesi olarak hizmet edebilir. Bununla birlikte 52 dolar seviyesi kısa vadeli düşüş baskısı görebilir. Kısa vadede alıcılardan gelen talebin ve yükseliş ivmesinin azaldığına dair işaretler olduğu için, böyle bir hareket hazırlık aşamasında olabilir.

Teknik göstergeler ne söylüyor?

RSI, BNB biraz daha yüksek seviyelere çıksa da zayıflayan yükseliş momentumunu göstermek için daha düşük zirveler yapıyor. Bu düşüş farklılığı henüz tam olarak gerçekleşmemiş olabilir, ancak BNB son saatlerde 53,6 dolardan bu yazı yazılırken 52,89 dolara düştü.

OBV ayrıca son birkaç gün içinde bir dizi düşük zirve yaptı. Satış hacmi, alım hacminden biraz daha yüksek ve ayıların kontrolü ele almaya başlayabileceğini gösterdi.

BNB’nin 39,6 dolardan 53,6 dolara geçişi için Fibonacci Retracement aracını kullandığımızda, potansiyel destek olarak hareket edebilecek bazı geri çekilme seviyelerini görebiliyoruz. 49,95 dolarda bulunan %23,6 geri çekilme seviyesi, vurgulanan talep bölgesinde yer alıyor.

Sonuç

Önümüzdeki birkaç saat içinde, azalan momentum ve alıcılardan gelen talep nedeniyle 50 dolarlık talep bölgesinde bir düşüş beklenebilir. Ancak uzun vadeli görünüm güçlü yükseliş işaretleri veriyor. Bu nedenle, 50 dolara yakın olması, AMBCrypto analistlerine göre BNB satın almak için iyi fırsatlar sağlayabilir.

Fiyatın talep bölgesindeki tepkisi, BNB için bir sonraki hareketin yönünü belirlemek açısından önemli. Bu bölgeyi kaybetmesi halinde kripto para önümüzdeki hafta daha derin bir düzeltme ile karşı karşıya kalabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin