Binance Coin fiyat analizi

Binance Coin fiyat analizi: BNB fiyatını ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin fiyat analizi, dün 570 dolarlık bir önceki yerel düşük seviyenin kırılmasının ardından daha fazla aşağı yönlü hareketin gelmesini beklediğimizden bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle, BNB/USD muhtemelen tekrar güçlü bir düşüş dalgasına doğru ilerliyor, bu da bugün ilerleyen saatlerde 540 doların altında daha fazla aşağı yönlü fiyat hareketi görebileceğimiz anlamına geliyor.

Kripto para piyasası genel olarak son 24 saat içinde düşüş momentumu gördü. Bitcoin yüzde 0,57, Ethereum ise yüzde 3,15 düştü. Bu arada Binance Coin (BNB), yüzde 5’in üzerinde kayıpla en kötü performans gösterenler arasında yer alıyor.

Binance Coin Price Analysis: BNB tests previous support at $540, break lower to follow? 1

BNB/USD 545.14 – 594.60 dolar aralığında işlem gördü ve bu değerler son 24 saatte önemli bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 18,93 azalarak 2.335 milyar dolar oldu. Toplam piyasa değeri ise 92.5 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 3. sırada yer alıyor.

Ayılar momentumu devraldı

4 saatlik grafikte, bugün 540 dolar seviyesi test edilirken düşüş momentumunun hala güçlü olduğunu görebiliriz.

Binance Coin Price Analysis: BNB tests previous support at $540, break lower to follow?

Binance Coin fiyat analizi, geçen Cuma günü güçlü bir düşüşün ardından haftanın ilk yarısında toparlanma gördü. BNB hızla 617 dolara yükseldi ve Perşembe günü daha fazla yükselişin reddedildiği görüldü.

Oradan BNB/USD fiyatı, önceki yerel desteğe yani 570 dolara düştü ve konsolidasyona başladı. Dün erken saatlerde yükselme girişiminden sonra, ayılar günün ilerleyen saatlerinde momentumu tekrar devraldı.

Binance Coin fiyatı, bir gecede 540 dolardan bir sonraki desteğe ulaştı ve son saatlerde daha yüksek bir tepki, önceki 570 doları direnç olarak yeniden test etti. Şu anda BNB/USD tekrar 540 dolara düştü ve muhtemelen günün ilerleyen saatlerinde daha da düşük bir kırılma gerçekleşecek.

Binance Coin fiyat analizi: BNB 540 doların altına düşebilir

Binance Coin fiyat analizi, bugün 570 dolarlık bir önceki desteğin bu sabah direnç olarak hızla yeniden test edilmesinden sonra birbiri ardına daha fazla aşağı yönlü izlemeyi beklediğimizden düşüş gösteriyor. BNB/USD hızla 540 dolarlık desteğe geri döndüğünden, bugün ilerleyen zamanda daha düşük bir kırılma olmasını bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin