Binance Coin, Ethereum'un piyasa değerinin yüzde 37'sine ulaştı: BNB'nin yükselişinin 3 nedeni
Binance Coin, Ethereum'un piyasa değerinin yüzde 37'sine ulaştı: BNB'nin yükselişinin 3 nedeni

Binance Coin, Ethereum’un piyasa değerinin yüzde 37’sine ulaştı: BNB’nin yükselişinin 3 nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Chain’in yerel kripto para birimi olan Binance Coin, işlem hacminde büyük bir artışla dalgalanıyor.

Binance Chain’in yerel kripto para birimi ve en iyi dijital varlık borsası Binance’in tokenı Binance Coin (BNB), piyasa değeri olarak Ethereum’a (ETH) yaklaşmaya başlıyor.

Pazartesi itibariyle BNB, 600 $’ın biraz altında bir fiyatla 87 milyar $ değerine ulaştı. Ethereum’un değeri, Binance Coin’den 2,8 kat daha büyük ve 246 milyar dolar civarında seyrediyor.

BNB’nin teknik ivmesi o kadar güçlü ki, Binance’deki BTC / USDT çiftinin hacmini kısa bir süre aştı.

Bu eğilim önemlidir çünkü Tether (USDT) küresel piyasadaki en büyük stabilcoin ve BTC / USDT kuru kriptodaki en likit ticaret çiftlerinden biridir.

Binance Coin neden bu kadar sert dalgalanıyor?

Binance Coin, üç ana nedenden dolayı yükseliyor: Binance Akıllı Zincirin popülaritesindeki genel artış, güçlü teknik ivme ve BSC ile Ethereum projeleri arasındaki boşluk.

Geçtiğimiz haftalarda Binance Akıllı Zincir üzerindeki işlem hacmi Ethereum blok zincirinin hacmini üç katına çıktı.

Asya’yı hedefleyen bir DeFi ekosistemi oluşturan Vietnam’ın en büyük risk sermayesi şirketi Coin98’e göre, özellikle Güneydoğu Asya’da Binance Akıllı Zincir kullanımı artıyor.

BNB’nin fiyatının Mart sonuna kadar Ethereum’dan çok daha düşük olduğu düşünüldüğünde, BNB ile ETH arasındaki bu tutarsızlık BNB’yi muhtemelen zorlayıcı bir ticaret haline getirdi.

Ayrıca, Ethereum DeFi ekosistemi ile BSC projelerine olan talebin büyük bir bölümünü besleyen Binance Akıllı Zincir arasında değerlemelerde büyük bir boşluk var.

Bu, BNB’nin değerinin son iki hafta içinde hızla artmasına neden olurken, ETH 2.000 doların biraz üzerinde nispeten sabit kaldı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin