Binance Coin (BNB) yapılan haberlerin ardından düşüyor! Düşüş devam edecek mi?
Binance Coin (BNB) yapılan haberlerin ardından düşüyor! Düşüş devam edecek mi?

Binance Coin (BNB) yapılan haberlerin ardından düşüyor! Düşüş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BNB son haberlerin ardından %10 oranında düşüş kaydetti. Kripto dünyasında 6 Haziran tarihinde dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Binance’in gidişatına ilişkin haberler yer alıyor. İlk olarak Reuters, 2017 tarihinden 2021 yılına kadar Binance aracılığıyla 2.35 milyar dolarlık kripto para biriminin aklanmasıyla ilgili bir soruşturma yayınladı. Haber kaynağı, soruşturmasında mahkeme kayıtlarını ve blockchaine yönelik bilgileri paylaştı.

BNB fiyatı ne olacak?

Binance yetkilileri, hesaplamaların doğru olduğuna inanmadıklarını ve kendi verilerini sağlamayı reddettiklerini söyledi. Borsanın ve BSC ağının yerel tokeni Binance Coin (BNB) alıntıları, %4’lük hafif bir düşüşle tepki verdi. Ardından, o günün ilerleyen saatlerinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Binance hakkında bir soruşturma başlattığını söyledi. BNB 2017’de ilk kez satıldığında borsanın menkul kıymetler yasasını ihlal edip etmediğini görmek için soruşturma açıldı. Bu haberin ardından BNB %8,5 daha da düştü. Token şu anda düne göre 37 dolar düşüşle 275 dolardan işlem görüyor.

Son haberlere değinen Binance, düzenleyici makamlarla müzakerelerle ilgili yorumları uygunsuz olarak nitelendirdi. SEC’in kendisi yorum yapmaktan kaçındı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin