Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum
Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum

Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin, alçalan üçgen modelinden aşağı doğru ilerledi, ancak önümüzdeki birkaç işlem seansında 0,5 Fibonacci seviyesinin üzerinde bir iyileşme olması muhtemel görünüyor. Benzer şekilde, Zcash de yükseliş eğilimi gösterdi ve piyasanın genelinden gelen ipuçları olumlu kalırsa yönü tersine çevirebilir.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

4 saatlik zaman dilimlerinde, aşağı doğru yaşanan bir kırılmanın ardından Binance Coin grafiklerde azalan bir üçgenin oluşmasının ardından 0,5 Fibonacci seviyesinin altına düştü. Awesome Osilatör, satış tarafında güçlü bir momentum olduğu için yarı çizginin altına indi. Satışlar önümüzdeki birkaç seansta daha devam ederse, 0.786-Fibonacci seviyesi dikkatleri üzerine çekebilir.

RSI, 40 işaretinin üzerine doğru ilerlediğinden biraz daha iyimserdi. Ancak yükseliş eğilimi göstermesi için 0,5 seviyesinin çevrilmesi gerekiyor.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

Zcash de düne kıyasla %20’lik kayıpların ardından, bu haberin yazıldığı esnada kırmızıyla işlem görüyor. Ortalama Yön Endeksi, son birkaç seanstaki güçlü düşüş trendini vurgulayarak 40 işaretine dokundu. Satış devam ederse, bir sonraki destek seviyesi 97,4 dolarda yatıyor.

Öte yandan, RSI aşırı satım bölgesinden kuzeye hareket ettikten sonra potansiyel bir tersine dönmenin altını çizdi. Bu seviyede alımlar artarsa ZEC 130 dolara doğru hareket edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin