Binance Coin (BNB) fiyatında keskin bir yükseliş yaşandı! İşte nedeni
Binance Coin (BNB) fiyatında keskin bir yükseliş yaşandı! İşte nedeni

Binance Coin (BNB) fiyatında keskin bir yükseliş yaşandı! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin (BNB) Çarşamba günü önemli bir artış kaydetti. Altcoin kısa vadeli bir yükseliş modelinden çıkmak için yeni bir deneme daha yapıyor.  Son olarak ölçeklendirme sorunlarını çözmek için BNB, zkBNB test ağını yayınladığını duyurdu. Test ağı 100 Milyon adresi destekleyebilme ve saniyede 10.000’e kadar işlem gerçekleştirme kapasitesine sahip.

Sonuç olarak, yeni test ağının, daha yüksek işlem hızları ve daha düşük işlem ücretleri ile büyük ölçekli BNB akıllı zincir tabanlı uygulamalar geliştirmeye yardımcı olması bekleniyor. Test ağı zkBNB’nin çalışma şekli, yan zincir işlemlerini, genellikle SNARK olarak adlandırılan tek bir işlemde toplamasıyla gerçekleşiyor.

BNB grafiğinde boğaların hakimiyeti

Bu gelişmelerin BNB fiyatı üzerinde olumlu bir etkisi olmuş gibi görünüyor. Çarşamba günü, fiyat yükselen bir şamdan yarattı (vurgulandı). Bu tür şamdanlar, önceki günlerin tamamındaki düşüş tek bir yükseliş şamdanıyla engellendiğinden, güçlü yükseliş eğilimi işaretleri olarak kabul edilebilir.

Grafiğe göre fiyat 0,5 Fib geri çekilme destek seviyesinde 260 dolardan sıçradı. Bu, boğayı saran mum çubuğunun hakimiyetini daha fazla arttığını gösterir.  Altcoin fiyatı daha önce düştüğü yükselen destek çizgisini geri almayı başarırsa, bir sonraki dirence doğru 330 dolardan yükselmesi beklenebilir.

BNB ascending support

Altı saatlik grafik iki nedenden dolayı daha yukarı yönlü bir görünüm sağlıyor. İlk olarak, BNB 8 Ağustos’taki en yüksek seviyelerinden beri alçalan seviyeden içinde işlem görüyor. Azalan kama, çoğu zaman kırılmalara yol açtığı için yükseliş modeli olarak kabul edilir. Fiyat destek hattında sıçradı ve şu anda altıncı kez yükselişi test ediyor.

İkincisi, altı saatlik RSI çok önemli miktarda yükseliş sapması (yeşil hat) üretti. Bu tür farklılıklar genellikle fiyat kırılmalarından önce geliyor. Bu olasılık, BNB’nin bir yükseliş modeli içinde işlem görmesiyle güçleniyor. Kamanın kırılması ve buna bağlı olarak 0,5 Fib geri çekilme destek seviyesi bu olasılığı geçersiz kılacaktır.

Short-term BTC wedge

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin