Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler
Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler

Binance Coin, Bitcoin’e karşı yeni bir rekor kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Binance’in dijital para birimi olan Binance Coin (BNB), Bitcoin’e (BTC) karşı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Dijital para birimi, Aralık 2018’de dibe ulaştığından beri yükseliş eğiliminde. Bu sonucu geçen aylarda etkileyen farklı etkenler var.

Binance Coin Bitcoin’e karşı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Binance Coin, durdurulamaz gibi görünüyor. Dijital para birimi 2018 Aralık ayından bu yana 4,5 dolarlık bir tabana ulaştığından beri büyüyor. Son 24 saat içinde 25 doların üzerine çıktı. Bu sadece birkaç ay içinde fiat bazında %433’lük bir fiyat artışını temsil ediyor. Nitekim Binance Coin, yılın başından beri ilk 20 arasında en iyi performans gösteren dijital varlık oldu. Bununla birlikte, Bitcoin açısından BNB, dijital varlık için tüm zamanların en yüksek seviyesini temsil eden 450.000 Satoshi’ye ulaştı. 

Binance Coin’in neden büyümeye başladığını anlamak için, IEO’lar hakkında konuşmamız gerekiyor. Tartışmalara katılan bir ICO’lar yerine, projeler IEO’lara doğru ilerliyor. Borsalar, tokenlerini çıkarmak isteyen projeleri dikkatlice analiz ediyor. Binance, IEO’larla öncü oldu. Binance Launchpad kullanarak, kullanıcılar IEO tokenlerine BNB tokenleri ile ödeme yapabilirler. Bu yüzden bir IEO yapılmadan önce BNB’nin fiyatı da arttı. Bununla birlikte, IEO sona erdikten sonra, BNB’ler piyasaya sürüldü. Bu nedenle Binance, kripto paraların 20 gün boyunca tutulması gereken bir çekiliş sistemi oluşturdu.

Binance Coin’in artışı durdurulamaz gibi görünüyor

Bu arada Binance, BNB paralarının üç ayda bir yanmasını borsada verilen kazancın %20’si ile gerçekleştiriyor. Bu fonlarla, firma BNB paralarını satın alıyor ve yakıyor, böylece kripto paranın toplam arzını azaltıyor. 

Bu, tedarikinin %50’si yakılıncaya kadar yapılacak. Bunun, dijital varlığın fiyatı üzerinde daha büyük bir satın alma baskısı oluşturacağı kesin. Son olarak Binance, Binance Chain adlı kendi Blockchain ağını kurmaya karar verdi. BNB Binance Chain’in ana varlığı olacak ve şimdiye kadar olduğu gibi Ethereum’un (ETH) üstünde çalışmayı durduracak.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin