binance coin
Binance coin 2.3 milyon işletme için ödeme seçeneği oluyor

Binance coin 2.3 milyon işletme için ödeme seçeneği oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasasının en büyük 14. kripto parası ve en büyük kripto borsası olan Binance’nin tokeni Binance Coin (BNB) 182 ülkede 2 milyonu aşkın kullanıcıya sahip ödeme ağ geçidi CoinPayments ile entegrasyonuyla büyük bir adaptasyon sürecine adım attı.

BNB adaptasyonu için büyük bir adım

Dünyanın en büyük kripto borsası unvanına sahip Binance, Binance Coin (BNB) hızlı bir adaptasyon sürecine hazırlanıyor. Web siteleri için alışveriş sepeti eklentileri gibi bir dizi seçenek sunan ve artık Bitcoin ve Litecoin gibi kripto paraları ödeme seçeneklerine sahip CoinPayments artık ödeme ağ geçidi platformunda BNB’yi de entegre ediyor.

CoinPayments’den yapılan açıklama şu şekilde:

Binance coin (BNB) entegrasyonunu platformumuza duyurduğumuz için mutluyuz. İşletme sahiplerinin mağazalarında BNB ödemelerini kabul etmelerine izin vererek Binance Coin’in benimsenmesini artırmak için @cz_binance’e yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz!

Buna karşılık, Binance CEO’su Changpeng Zhao attığı şu twit ile karşılık verdi:

https://twitter.com/cz_binance/status/1063662091133800449

Binance coin entegrasyonu yapacak olan CoinPayments 182 ülkede faaliyet gösteriyor

Platform hâlihazırda 1.060’dan fazla kripto parayı destekliyor. Aynı zamanda 182 farklı ülkede 2.328.000’in üzerinde satıcıya sahip. CoinPayments resmi bloğunda Binance Coin (BNB) seçim nedeni için şunları paylaştı:

Yakın gelecekte, Binance tokeninin, yakın zamanda Binance merkezsiz kripto borsasının yanı sıra platforma güç veren temel bir varlık olacağını düşünüyoruz.

CoinPayments entegrasyonu sayesinde işletmeler, büyük e-ticaret platformlarını içeren eklentilerden BNB tokeni cinsinden ödeme alabilecekler. Platform tarafından sağlanan alışveriş sepeti eklentileri arasında WooCommerce, Shopify, Magento gibi önemli eklentiler bulunuyor.

Kripto sıralamasın 14. sırada bulunan Binance Coin’in piyasa değeri 1 milyar doları aşmış durumda ve son yedi gün boyunca, kripto piyasasıyla birlikte aşağıya doğru kaymış durumda. Yazımız yayına hazırlanırken BNB yüzde 5 oranında değer kaybı ile 7,65 el değiştiriyordu.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin