Binance Civic (CVC)’i platformunda listeliyor
Binance Civic (CVC)’i platformunda listeliyor

Binance Civic (CVC)’i platformunda listeliyor: CVC artışa geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir saat önce, Binance Civic (CVC)’i platformunda listelediğini açıkladı.

Binance Civic (CVC)’i platformunda listeliyor

Binance’nin resmi internet sitesinden konuya yönelik şu açıklama yer almakta:

Binance, 2018/05/28 09:00 (UTC)’de CVC/BNB, CVC/BTC ve CVC/ETH işlem çiftlerini ticarete açacak. Kullanıcılar artık ticaret için CVC’ye para yatırabilir.

Civic, Binance’de listelendikten sonra %12 oranında artış gösterdi. Civic,  yazım sırasında 120 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0,35 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Civic (CVC) nedir?

Civic, Blockchain yoluyla kimlik doğrulamasına talep, güvenli ve daha düşük maliyetli erişim sağlayan merkezi olmayan bir kimlik ekosistemi. Bir dijital kimlik platformu aracılığıyla, kullanıcılar kendi sanal kimliklerini kurup cihaz üzerindeki kişisel olarak tanımlanabilir bilgileriyle birlikte saklayabilirler. Bu bilgi, platformdaki kimlik doğrulayıcılar tarafından yürütülen bir doğrulama sürecinden geçecek ve daha sonra servis sağlayıcıların kullanıcıdan uygun izinle erişebildiği Blockchain’e taşınacak.

CVC, bir kullanıcı hakkında bilgi edinmek isteyen servis sağlayıcılar tarafından kullanılan bir Ethereum tabanlı token. Bunlar CVC’de ödeme yapabilir. Kullanılan akıllı sözleşme sistemi, hem doğrulayıcıya hem de kimlik sahibine (kullanıcı) teslim edilen fonları görecek.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Binance

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin