Binance yine hamlesini yaptı: 3 aylık LINK/USD vadelileri duyuruldu
Binance yine hamlesini yaptı: 3 aylık LINK/USD vadelileri duyuruldu

Binance, Çin’de bir Blockchain araştırma enstitüsü kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ağustos 2018’de beta lansmanını yapan kripto borsası Binance’in kâr amacı gütmeyen eğitim kolu Binance Academy, 29 Mart Pazar günü Çin’in Şanghay şehrinde bir Blockchain araştırma enstitüsü kurduğunu açıkladı.

Binance: “Enstitümüz yeni Blockchain merkezi olacak.”

Binance, Lingang Blockchain Teknoloji ve Sanayi Araştırma Enstitüsü’nün, “Blockchain yeteneğinin merkezi olacağını, teknolojideki atılımları şekillendireceğini ve yapay zeka (AI) entegrasyonları ile Blockchain teknolojisinin uygulanmasını hızlandıracağını” açıkladı.

Bu girişime önderlik eden Helen Hai şunları söyledi:

Blockchain devrimi; yaşama, çalışma ve birbirimizle ilişki kurma şeklimizi temelden değiştirecek. Bununla birlikte, teknoloji insanlar için çalışmalı ve insanlığı yeni bir kolektif ve ahlaki bilinç tabanlı ortak kader duygusuna yükseltmelidir. Bu nedenle, insanları ilk sıraya koyarak ve onları güçlendirerek hepimiz için çalışan bir geleceği şekillendirmeliyiz.

Binance’in bu vizyondaki yerinden de söz eden Hai, şöyle konuştu:

Yerel ortaklarımızla Lingang Araştırma Enstitüsü’nü kurarken Binance Academy, sektörün büyümesini ilerletmek için Blockchain teknolojisindeki büyük ölçekli gelişmelere katkıda bulunan lider bir düşünce kuruluşu ve araştırma merkezi oluşturmaya çalışıyor. Binance’in Blockchain ekosisteminden ve endüstri kaynaklarından yararlanarak, Blockchain endüstrisini inşa etmeye, Blockchain araştırmasını teşvik etmeye ve en iyi Blockchain yeteneğini geliştirmeye kararlıyız.

İş birliği, Çin’deki dönüşümün sağlanmasına yardımcı olacak

Tapscott Grubunun CEO’su ve Blockchain Araştırma Enstitüsü’nün (BRI) Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Don Tapscott, Liang Araştırma Enstitüsü’nde “Onur Dekanı” unvanına sahip olacak.

Tapscott şunları söyledi:

Blockchain, internet’in ikinci çağını temsil ediyor: Değer İnterneti. Ve daha yenilikçi ve üretken organizasyonlar oluşturmamıza yardımcı olabilir. Araştırma, eğitim ve beceri geliştirme, ilerlemek için kritik önem taşıyor. Lingang Blockchain ile iş birliği yapmayı dört gözle bekliyoruz. Akademi, Çin’de bu dönüşümün sağlanmasına yardımcı oluyor.

cryptoglobe

Binance, Visa destekli kart çıkarıyor: Binance Card geliyor!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin