Binance Charity Vakfı Blockchain teknolojisi ile sosyal sorunlara çözüm getirecek
Binance Charity Vakfı Blockchain teknolojisi ile sosyal sorunlara çözüm getirecek

Binance Charity Vakfı, Birleşmiş Milletler (UNDP) ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Charity Vakfı (BCF), bugün Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile ortaklık kurduğunu açıkladı. İki kuruluş sosyal projeler üretmek için Blockchain teknolojisinde birlikte çalışacak.

https://twitter.com/cz_binance/status/1044468568341893121

Binance Charity Vakfı Blockchain teknolojisi ile sosyal sorunlara çözüm getirecek

Binance’in BCF’si UNDP’ye 1 milyon dolar katkıda bulunacak. Blockchain Charity Vakfı başkanı Helen Hai anlaşma hakkında şu açıklamaları yaptı:

Blockchain teknolojisinin sosyal sorunlara dönüştürücü çözümler getirerek, BM’nin finansman açığını hızlıca kapatacağını düşünüyoruz. UNDP ile birlikte çalışmak, yoksulluğu ortadan kaldırmak ve yoksulluğa maruz kalan ve yoksulluk içinde yaşayan milyonlarca insana refah getirmek demek. Bugün sosyal etki finansmanı sağlayarak, bu toplantıya ev sahipliği yapmaktan ve hayırseverliği geliştirmek için UNDP ile ortaklık kurmaktan büyük onur duyuyoruz.

BM yeni anlaşma ile Asya ve Pasifik sorunlarına çözüm bulacak

Birleşmiş Milletler, Blockchain teknolojisinin programlarına getirebileceği faydalar konusunda çok olumlu. Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı ve UNDP Asya ve Pasifik Bölgesel Bürosu Direktörü Haoliang Xu anlaşma konusundaki düşüncelerini şu sözlerle aktardı:

Blockchain’in gelişmekte olan ülkelerde çok yönlü bir etkisi olabilecek bir teknoloji olduğuna inanıyoruz. Bu anlaşma ile Blockchain teknolojisinin Asya ve Pasifik’teki en zorlu kalkınma sorunlarına çözüm bulabileceği için çok heyecanlıyız.

Blockchain Charity Vakfı, Binance borsasının bir kolu. Ayrıca TRON Blockchain tarafından destekleniyor. TRON’un kurucusu Justin Sun konuya yönelik  şunları söyledi:

TRON, dünya çapındaki endüstri liderleriyle SDG başarısına katkıda bulunmak için BCF ile işbirliği yapmayı dört gözle bekliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin