Binance CFTC tarafından dava edilirken, Bitcoin 27.000 doların altına geriledi

Binance, CFTC tarafından dava edilirken, Bitcoin 27.000 doların altına geriledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance ve CZ olarak da bilinen CEO Changpeng Zhao, ticaret ve türev kurallarının ihlal edildiği iddiasıyla dava açtı. CZ, ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından  yasal işlemle karşı karşıya kaldı.

CFTC, 27 Mart Pazartesi günü Chicago’daki federal mahkemede Binance ve CZ aleyhine dava açtı. Dava, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri için bir başka düzenleyici engeli işaret ediyor.

ABD CFTC’sinin Binance Holdings ve CEO’su Changpeng Zhao’ya açtığı davada, borsanın ABD merkezli müşterilerin ABD ticaret ve türev kurallarını ihlal ettiği iddiasıyla platformda türev ticaret yapmasına izin verdiği iddia ediliyor.

Bitcoin, FUD haberleriyle geriledi

Lider kripto para birimi, ABD’deki bir bankacılık krizinin tetiklediği iki haftalık bir kopma yaşadı. Ancak CFTC’nin davasının kamuoyuna açıklanmasının ardından keskin bir düşüş gördü. Bitcoin dolar paritesi 26.510 dolara kadar düştü. Ancak 4 saatlik mum 26.900 dolar bölgesinde kapanış yaptı. 

Çoğu kripto fiyatı genellikle Pazartesi günü düşüş eğilimindeydi. Son 24 saatte Ethereum %2,8 düşerken Solana %4,9 ve Litecoin %4,1 düştü. Ripple’ın XRP’si diğer kripto para birimlerinden daha iyi performans gösteriyor ancak Binance ile ilgili haberlerden sonra da düşüş gördü.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin