Şok iddia: Satoshi Nakamoto ile Pablo Escobar’ın bağlantısı olabilir
Şok iddia: Satoshi Nakamoto ile Pablo Escobar’ın bağlantısı olabilir

Binance CEO’sundan ilginç Satoshi Nakamoto yorumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

20 Ağustos 2019’da, Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, hepimizin Bitcoin’in kurucusu Satoshi Nakamoto olduğunu söyledi.

Binance CEO’su: “Hepimiz Satoshi Nakamoto’yuz.”

Changpeng Zhao’ya göre, kripto topluluğundaki herkes Satoshi Nakamoto’dur. Ancak, Zhao, bu açıklamasıyla ne demek istediğini netleştirmek için başka bir adım atmadı. Ancak Binance CEO’su 12 Nisan 2019’da Craig Wright’ın Satoshi Nakamoto olmadığını açıkça söyledi. Zhao, hatta Wright’ın desteklediği bir kripto para birimi olan Bitcoin SV’yi Binance’den çıkarma tehdidini bile gerçekleştirdi.

Kripto topluluğu, bu CZ tweetine cevap olarak karışık bir şekilde tepki verdi. Bazı insanlar oybirliğiyle Nakamoto olduklarını kabul etti. Örneğin, bir kullanıcı 0,00000001 Satoshi’si olan herkesin Bitcoin’in kurucusu Satoshi Nakamoto olabileceğine dikkat çekerek ileri bir adım attı. Başka bir kullanıcı da şunları söyledi:

Kesinlikle: “Satoshi kim? Biz Satoshi’yiz; Benimseyenler, inananlar, kullanıcılar, öğretmenler, danışmanlar… Geriye kalan her şey sadece gürültü.

Kripto alanının birçok üyesine göre, Craig Wright Satoshi değil

Kripto alanının birçok üyesi Craig Wright’ın Satoshi olmadığını iddia etti. Öte yandan Wright, geçmişte insanların Bitcoin’in kurucusu olduğuna inanmaları için birçok girişimde bulundu. Bu yılın Nisan ayında, işadamı podcast Peter McCormack de dahil olmak üzere kripto mekanının birkaç üyesine karşı bir dizi dava açtı.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin