Binance balinalara VIP servisi sunacak
Binance balinalara VIP servisi sunacak

Binance CEO’sundan, Bitcoin için “maksimum” fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Twitter kullanıcısı; Öngörülebilir gelecekte Bitcoin için makul maksimum fiyat nedir? sorusunu piyasanın önde gelenlerine sordu.  Buterin, Michael Novograz ve Changpeng Zhao’ya yöneltilen sorunun cevabı topluluk tarafından merakla bekleniyordu.

https://twitter.com/Crypto_InfoBase/status/1132378139194269702

Binance CEO’suna göre maksimum fiyat yok

Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao bu soruya ilginç bir şekilde cevap verdi ve şöyle dedi:

“Bitcoin için maksimum fiyat diye bir şey yok”

https://twitter.com/cz_binance/status/1132467830941609985

Zhao’ya göre, Bitcoin fiyatının belirleme gibi bir şey söz konusu değil. CEO, Dolar ve Euro gibi itibari para birimleri gibi paralar için maksimum enflasyon diye bir şey olmadığını söyledi.

https://twitter.com/twobitidiot/status/1132600456734269440

Kripto para araştırmacısı Ryan Selkis, Bitcoin’in 250k ya ulaşması, doların rezerv statüsünü tehlikeye atacağından böyle bir tahmin yapılamayacağını belirtti.

İlginç bir şekilde, dün de benzer bir konu tartışıldı, CBNC’den Ran Neuner, “Önümüzdeki 10 yılda Bitcoin’in işlem yapacağı en düşük fiyat nedir?” sorusunu sordu. Cevaplar 1 milyar dolar ile 6 bin dolar arasında değişiyordu, bir tahmin ise BTC’nin 10 yıl içinde ana para birimi haline geleceğini söyledi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin