Binance CEO'sundan açıklama: Bu haberler dip seviyesini temsil ediyor!
Binance CEO'sundan açıklama: Bu haberler dip seviyesini temsil ediyor!

Binance CEO’sundan açıklama: Bu haberler dip seviyesini temsil ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analistlerinin ve Bitcoin misyonerlerinin bir dip tahmin etmeye çalıştığı bir zamanda, Binance CEO’su “CZ”, Bitcoin’in dibi hakkındaki fikrini ortaya attı. Bitcoin’in, tarihsel olarak her “Bitcoin öldü” haberlerinin çıkmaya başlamasının ardından iyi performans gösterdiğini ve mantık olarak bu manşetlerin “dip” seviyesini temsil ettiğini dile getirdi.

Bitcoin fiyatı, Kasım ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana yaklaşık %70 oranında düzeltme yaptı. Son zamanlarda, Fed’in faiz artırımı, DeFi çöküşü ve likidite krizi, BTC fiyatının 20.000 dolar seviyesinin altına düşmesine neden oldu.

Binance CEO’su “CZ” Bitcoin dip trendini açıklıyor

Binance CEO’su “CZ” 20 Haziran’daki bir tweet’te, genel “Bitcoin öldü” hissi sırasında Bitcoin satın alan herkesin daha iyi yatırım getirisi sağladığını söyledi. Dahası, yatırımcılar Bitcoin yükseliş umutlarını yitirdiklerinde gerçek dip oluşur. Bu seviyelerde Bitcoin, mükemmel bir dip satın alma fırsatı yaratır.

Bitcoin Bottom Sentiment

“Tarihsel olarak konuşursak her “Bitcoin öldü” manşetlerinde Bitcoin satın alsaydınız, iyi iş çıkardınız. Mantık: Umutlarını kaybettiklerinde, işte o zaman dip devreye girer.”

Ancak Binance CEO’su, gelecek için bunu veya herhangi bir stratejiyi önermediği konusunda da uyardı. Aslında, Bitcoin fiyatı 65.000 dolar seviyesinin üzerinde işlem gördüğünde, birçok kişi Bitcoin balonunun patlayacağını düşündü. Tarihsel olarak 2011, 2013, 2017 ve 2021-22 yıllarında spekülatif balonlar yaşandı.

Şu anda, Bitcoin fiyatı 18 Haziran’da 17.708 dolara düşmesinden bu yana yaklaşık %15 artışla 19.986 dolardan işlem görüyor. Digital Currency Group da dahil olmak üzere birçok kripto yatırımcısı ve şirketi, düşüşte Bitcoin aldıklarını doğruladı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin