featured

Kripto piyasası toparlanırken Binance CEO’su yatırımcılara bazı ipuçları verdi: Dikkatli hareket edin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance CEO’su, devam eden kripto rallisi sırasında ne yapılması gerektiği konusunda yatırımcılara alım satım ipuçları verdi. Changpeng Zhao, kripto yatırımcılarından risk yönetimini benimsemelerini ve FOMO’dan kaçınmalarını istedi. CZ, finansal tavsiye olmadığını söyleyerek ipuçlarına bir uyarı ekledi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), kripto topluluğuna mevcut piyasa rallisinin nasıl devam ettirileceğine dair ipuçları verdi. Twitter’da genel bir kural olarak CZ, takipçilerine boğa piyasaları sırasında risk yönetimini benimsemelerini, FOMO’dan (Fear Of Missing Out) kaçınmalarını ve tüm yatırımlarını tek bir kripto para birimine yapmamalarını tavsiye etti. Özellikle, CZ tavsiyesini parantez içine alarak, “Finansal tavsiye değil” diyerek hafif bir alay tonuyla bitirdi.

Binance kripto

CZ, ticaret hacmine göre en büyük kripto para borsasının başında yer alıyor. Sosyal ağlarda ipuçları bırakmasıyla popülerdir ve kripto para birimi endüstrisiyle ilgili gündemdeki sorunlar hakkında halkı meşgul etme alışkanlığına sahiptir. Son tavsiyelerini, 3 Aralık 2022’de Binance etrafında FUD (Korku Belirsizlik ve Şüphe) varken yapmıştı.

CZ, FUD hissiyatının borsa ile hiçbir ilgisi olmadığını, ancak dış etkenler tarafından motive edildiğini kaydetti. Merkezi borsaları sevmeyen kullanıcıları ve rekabetten korkan sektör oyuncularını suçlayarak Binance’e karşı lobi faaliyetlerine devam etti.

CZ’nin verdiği en son ipucu, Bitcoin fiyatı ve kripto para piyasasındaki mevcut dalgalanmalar ile ilgiliydi. 2023’ün başından bu yana, kripto para piyasası lideri olan Bitcoin’in fiyatı etkileyici bir ralli yapıyor. Birkaç analistin, ayı piyasasının dibe ulaşmadan önce kat etmesi gereken daha fazla düşüş zemini olduğuna dair tahminlerine rağmen Bitcoin, bu sözleri duymazdan gelmişe benziyor.

Piyasa toparlanıyor

Bitcoin ile birlikte, kripto para piyasasının geri kalanı da kayda değer yükselişler gerçekleştiriyor. Bu gibi durumlarda, yatırımcılar duygusallaşabilir ve bir an önce piyasaya giriş yapmak isteyebilirler. Tarihsel olarak, kripto piyasasındaki yatırımcıların yaptığı yanlışlardan bir tanesi budur.

Genellikle, önemli bir dalgalanmadan sonra, piyasa yavaşlama ve konsolide olma eğilimindedir. İşte o zaman kâr elde edilebilir. Dolayısıyla piyasaları bu tür dönemlerden önce meşgul etmek tehlikeli olabilir. Aynı zamanda, trende katılmamak da fırsatı kaçırmak anlamına gelebilir. Bu nedenle, CZ’nin tavsiyesi, piyasada dikkatli ve mantıklı düşünerek hareket etmek.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin