Binance balinalara VIP servisi sunacak
Binance balinalara VIP servisi sunacak

Binance CEO’su uçtu: Bitcoin ve altcoin’ler 1.000x yapacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Bitcoin’in potansiyel fiyatı hakkında 1.000 kat büyüyebileceğini belirten sert bir tahmin yaptı. Bu çok büyük bir rakam gibi gelebilir, ama mantığı çok tuhaf değil.

Binance CEO’sundan inanılmaz Bitcoin ve altcoin tahmini

Kripto para borsası Binance ile kısa sürede çok büyük başarılar kazanan Changpeng Zhao, kripto paralara hala küresel nüfusun küçük bir yüzdesinin sahip olması nedeniyle, benimsenme büyüdükçe piyasanın fiyatlarının artması için yeterli alana sahip olduğuna inanıyor.  Dahası CEO, Flippening podcast’inde kripto para birimi alanını bir bütün olarak genişleterek benimsenmeyi hızlandırmaya yardımcı olmayı umduğunu açıkladı. Ona göre, bu Changpeng Zhao’nun merkezi borsa otoritesinin başkasına devredilmesini gerektiriyor:

ABD’de veya dünyanın herhangi bir yerinde bile, aslında kripto para sahibi olan kişilerin %0,1’den daha az olduğunu düşünüyorum. Böylece büyümek için muhtemelen 1.000 katlık bir potansiyel var. Ayrıca, kripto pazarı fiat pazarından daha büyük olacak. Yani bu Uber pazarının taksi pazarından daha büyük olmasına benzer. Kriptoda yapabileceğiniz, sadece fiat paradan daha fazla şey var. Bu yüzden kriptoda fiat’ı, para birimini, özsermaye yönünü, fayda yönlerini, hatta gayrimenkul projelerini bir araya getirebileceğinizi düşünüyorum. Kripto ile yapabileceğin daha çok şey var. Bence pazar hiçbir yerde doygun değil.

Changpeng Zhao, BNB’yi öne çıkarıyor

Zhao’nun şu ana kadar elde ettiği başarıya dayanarak, kripto para piyasası pazarında büyük bir etki oluşturmak için çok iyi çalışıyor. Ayrıca Zhao, borsanın yerel para birimi BNB için kullanım durumları sağlamanın, genel olarak işleri büyütmeye yardımcı olacağını düşünüyor:

Bizim durumumuzda, şu anda 100’den fazla kullanım alanı olan bir yardımcı program tokeni olan BNB tokeni göz önüne alındığında… Sanırım geçen sefer 112 saydık. Yani artık bu sadece şirket değerini artırmakla ilgili değil. Bu ekosistem değerini artırmakla ilgili. BNB’yi ne kadar çok kişi kullanırsa, BNB’nin değeri o kadar yüksek olur. Ve bu dahil olan herkes için faydalıdır. Sadece ekip üyelerimiz için değil aynı zamanda maaş almayan angels  de var. Topluluk üyelerimiz, yatırımcılarımız. Bu nedenle, token verildikten sonra etkinleştirilen başka bir tür dinamizm var. Demek ki ekosisteme gerçekten değer katmak istiyoruz.

Changpeng Zhao, Binance’deki görevini devretmek istiyor

Zhao ayrıca, dünyanın en büyük keşiflerinden birini yönetmenin getirdiği stresten bahsetti, bu sorumluluğu devretme konusunda istekli olduğunu da ekledi:

Binance.com merkezi bir hizmettir. Ve merkezi bir hizmetle, genellikle bir hiyerarşide bir emir komuta zinciriniz olur ve bu mantıklıdır. Ve aktif olarak görevimi bir başkasına iletmek istiyorum. Açıkçası, çoğu insan başarılı bir borsa yapan insanları kıskanıyor. Ancak başarılı bir borsanı varsa, kaç baş ağrısının olduğunu iyi bilirsiniz. Borsada çok fazla şey oluyor. Çok fazla sorun var… Bu yüzden bunu üstlenecek profesyonel bir CEO/yönetici/lider tipinde bir kişiyi ağırlamayı çok isterim. Ama bence bu birkaç yılı alacak çünkü biz hala yeniyiz. Akılda hala birçok şey var. Ancak biz böyle iyi organize edilmiş büyük bir şirket gibi örgütlenmedik. Binance ekosisteminin diğer kısımları, DEX gibi, toplumun bununla nasıl başa çıkabileceğinin temel bir örneği. Çok yakında gelecekte açık kaynaklı olacağız. Daha sonra daha fazla sayıda onaylayıcı node olacak ve DEX’in geliştirilmesine yönelik sonraki adımlarda topluluk oylamaları olacak.

İnteractivecrypto.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin