Sıcak Gelişme: Amerika, Binance CEO’sundan iletişim belgelerini istedi! İşte detaylar…

Binance CEO’su rakip borsaları topa tuttu: CZ neye isyan etti?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ticaretindeki dalgalanmalar, yüzünden borsalarda farklı işlemlerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Herhangi bir yatırımcının alım veya satım emrinin borsada takılıp listede aşağı indiği ve daha yeni ticaret emirlerinin geçmesine dalgalanmaları ortaya koyuyor.

Kripto borsası Binance CEO’su Changpeng ‘CZ’ Zhao ise, diğer kripto borsalarındaki ticaret dalgalanmalarına tepki gösterdi.

CZ’nin dalgalanmalara karşı endişeleri herhangi bir borsayı açıkça hedef söylemedi. Ama Binance CEO’sunun yaptığı açıklamada, Sam Bankman-Fried (SBF) tarafından yönetilen bir kripto borsası FTX olduğu tahmin ediliyor. Topluluğun ‘gerginliği’ iyi bilinen ve kabul edilen bir durum olarak öne süren tepkisine yanıt veren CZ, şunları ekledi:

“Hepiniz biliyordunuz ve hiçbir şey söylemediniz. Kötü oyuncularla savaşmamız gerekiyor.”

Binance CEO’su borsalardaki dalgalanmaları ele aldı

CZ, yasa dışı ticaret faaliyetlerini bildiğini iddia ettiği iddia edilen Binance’deki VIP yatırımcılarına da ulaştı. FTX aleyhindeki dolaylı iddia, Federal Mevduat Sigorta Kurumu’nun (FDIC) borsaya ve diğer dört kripto şirketine durdurma ve vazgeçme emri verdiği zaman çizelgesiyle mükemmel bir şekilde örtüşüyor.

FDIC’ye göre, FTX US, SmartAssets, FDICCrypto, Cryptonews ve Cryptosec’in, ürünlerinin FDIC tarafından sigortalandığını iddia ederek yatırımcıları yanılttığı iddia ediliyor. Emire tepki gösteren FTX ABD başkanı Brett Harrison, FDIC’nin karşı çıktığı iddiaları dile getiren bir tweet’i sildi. Bununla birlikte, Crypto Twitter, Harrison’ın FDIC sigortasını yanlış bir şekilde talep ettiği diğer birçok örneğe dikkat çekti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin